GENEL
Giriş Tarihi : 18-04-2022 18:17

Kötü başladık!

Evdeki hesap Amasya’ya uymadı: 0-3

Kötü başladık!

Bartınspor terfi maçlarına 3-0’lık Amasya yenilgisiyle başladı.

Kayseri’de düzenlenen BAL Ligi 5. Bölge 1. hafta play-off maçında Bartınspor Amasya 1968 Futbol Kulübü karşısında sürpriz bir yenilgi aldı. Favori gösterildiği maçta etkili olamayan temsilcimiz ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı. İkinci devrede rakibinin 2-0 yapmasına engel olamayan kırmızı siyahlılar kazandığı penaltı atışından da yararlanamadı.

Rakip daha iyiydi

Amasyaspor bir gol daha bulunca maç 3-0 tamamlandı. Kadir Has stadyumundaki maçı Ramazan Haymana yönetti. Yardımcılıklarını Ali Etlikci ve Ahmet Ulu yaptı. Amasya’nın golleri Turgay Tiryaki ve Emin Akyıldız’dan (2) geldi. Sonuç Kayseri’deki Bartınspor taraftarlarının yanı sıra Bartın’da da üzüntüyle karşılandı.

Bir ihtimal daha var

Maçı Bartın’dan otobüslerle giden taraftarlarla birlikte Vali Sinan Güner ve takıma 3. Lige çıkması halinde 400 bin lira prim sözü veren Belediye Başkanı Cemal Akın da izledi. Bartınspor’un farklı yenilgisi moralleri bozsa da her şey bittiği anlamına gelmiyor. Bundan sonra Bartınspor TKİ Ankaraspor maçı büyük önem kazandı. Amasyaspor’un da TKİ Ankara ile maçı var.

Daha önce de karşılaşmıştık

Bartınspor ile Amasyaspor hem 3. Ligde hem de Bölgesel Amatör Lig de aynı grupta daha önce de karşı karşıya gelmişti. 2014-15 sezonunda BAL liginde birbirine rakip olan iki takım arasındaki maçlar 1-1 sonuçlanmıştı. 1992-93 sezonunda da Sivasspor’un da yer aldığı 3. Lig 6. grupta buluşan iki takım arasında yapılan maçlarda Bartın sahasında 3-1 kazanırken, Amasya kendi sahasında rövanşı 3-2 almıştı.

Fotoğraflar/ Ali Kundak

Admin

AdminAdmin