SİYASET
Giriş Tarihi : 15-01-2024 12:45   Güncelleme : 27-01-2024 21:46

Yalçınkaya'ya ziyaretlere devam ediyor!

M. Rıza Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında Atılım Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

Yalçınkaya'ya ziyaretlere devam ediyor!

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, seçim çalışmaları kapsamında Atılım Sanayi Sitesi'ni ziyaret etti.

    Ziyaretine Atılım Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Ateş'i ziyaret ederek başlayan Yalçınkaya'ya İl Başkanı İsmail Cem Akyol, Gençlik Kolları Başkanı Tolga Küçükyılmaz ve parti yöneticileri Hatice Karadağ, Savaş Ulukavak ve Kasım Kurada eşlik etti.

    Ateş ile bir araya gelen Yalçınkaya, Atılım Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını çözme noktasında Bartın Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağını vurguladı. Ateş tarafından dile getirilen sorunları dinleyen Yalçınkaya, esnafın sahipsiz bırakılmayacağını ve taleplerin yerine getirilmesi için elinden geleni yapacağını ifade etti.

    Sonrasında Bartın Belediye Başkan Adayı M.Rıza Yalçınkaya, Atılım Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren esnaf ve sanatkarları tek tek ziyaret ederek, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Esnafın ve işçilerin görüşlerini önemsediğini belirten Yalçınkaya, sorunların birlikte çözüleceğini ve şehri hak ettiği yere birlikte götüreceklerini söyledi. Adil, eşitlikçi ve kamu yararını ön planda tutan bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini vurgulayan Yalçınkaya, Bartın Belediyesi'nin bütçesini israftan uzak, akıllı ve halkın yararına kullanacaklarını belirtti.

    Yalçınkaya, açıklamalarının devamında, bilgi, birikim ve tecrübesiyle Bartın'ı yönetmeye hazır olduğunu dile getirdi.

    Esnaf ve işçilerin sorunlarının çözümü noktasında hızlı ve kararlı hareket edeceğini ifade eden Yalçınkaya, "Esnafımızın ve işçilerimizin sorunlarını yine onlarla birlikte çözeceğiz.  Taleplerinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesi için var gücümüzle çalışacağız." dedi.

AdminAdmin