KÜÇÜK KALPLERDE BÜYÜK CUMHURİYET COŞKUSU
Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Necla-Kenan Dağlı Gündüz Çocuk Bakımevi ile Hürriyet Mahallesi Bartın Belediyesi Çocuk Yuvası öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan kutlama programlarına katıldı.
MİNİKLERİN CUMHURİYET SEVGİSİ GÖNÜLLERİ ISITTI
Çocukların ve öğretmenlerin hazırladığı programlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu ve heyecanı yaşandı. Minik öğrencilerin neşesi, gösterileri ve Cumhuriyet sevgisiyle renklenen etkinlikler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.
Çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, onların mutluluğuna ortak oldu. Cumhuriyet’in aydınlık geleceğini temsil eden çocukların gözlerindeki umut ve yüzlerindeki gülümseme, bayram sevincini bir kez daha ortaya koydu.
“GELECEĞİMİZİN UMUDU ÇOCUKLARIMIZ”
Programların ardından emeği geçen öğretmenlere teşekkür edilirken, geleceğin teminatı olan çocuklar sevgiyle kucaklandı.
Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlık mücadelesinin tüm kahramanları saygı, minnet ve rahmetle anıldı.
Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, çocukların Cumhuriyet sevgisiyle büyümesinin önemine dikkat çekerek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Küçük kalplerde büyüyen Cumhuriyet sevgisi ve çocukların yüzündeki umut dolu gülümsemelerle, nice aydınlık yarınlara…
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!




