SİYASET
Giriş Tarihi : 07-01-2024 12:14   Güncelleme : 19-01-2024 19:56

Yalçınkaya Seçim Çalışmalarına Tam Gaz...

CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya sanayi esnafını ziyaret etti.

Yalçınkaya Seçim Çalışmalarına Tam Gaz...

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya Bartın Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

     Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren M. Rıza Yalçınkaya, Bartın oto sanayi sitesi esnafını ziyaret etti.

    Esnafın yakın ilgisiyle karşılaşan Yalçınkaya, sanayi esnafının sorunlarını yakından bildiğini ifade etti ve onların beklenti ve taleplerini karşılamak için çalışacaklarını söyledi.

    CHP Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, ziyaret sırasında yaptığı açıklamaya, tüm esnafa işlerinde hayırlı kazançlar dileyerek başladı.

    Sanayi esnafının görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu belirten Yalçınkaya, onların sorunlarını ve isteklerini yerine getirmek için gece gündüz demeden var gücüyle çalışacaklarını vurguladı.

    Yalçınkaya, "Bartın Oto Sanayi Sitesi esnafımızın desteği bizim için çok değerlidir. Onların sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz.

     Belediye başkanı olarak göreve gelmemiz halinde, sanayi esnafımızın beklentilerini karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Esnafımızın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi şartlarda çalışmasını sağlamak için ne gerekiyorsa yapacağız." dedi.

AdminAdmin