SİYASET
Giriş Tarihi : 06-01-2024 23:15   Güncelleme : 17-01-2024 19:24

Su kesintileri ve trafik çilesi kabul edilemez!

'Bartın iyi yönetilmiyor!!!'

Su kesintileri ve trafik çilesi kabul edilemez!

    Son genel seçimde AKP ve MHP'nin başını çektiği Cumhur İttifakına katılarak katkıda bulunan Fatih Erbakan önderliğindeki Yeniden Refah Partisi 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere tek başına katılıyor. Bartın Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Faruk Tutkun genel merkezden dönüşte şehir girişinde coşkulu bir topluluk tarafından davul zurnayla karşılandı.

    Partililere hitap eden Faruk Tutkun ve İl Başkanı A. Baki Kebapçı bugün yine yaşanan ve yüksek kesimleri her arızada mağdur eden su kesintilerini ve hafta sonları bile kilitlenen trafikle ilgili sorunları Bartın'ın en önemli sorunları arasında gösterdi ve "Bu kabul edilemez. Bartın iyi yönetilmiyor. Biz bütün sorunları çözeceğiz" diye konuştular.

     Yeniden Refah Partisinin Bartın'da gösterdiği adayın ilk günden yarattığı coşku AKP-MHP ortak adayını sıkıntıya sokacağa benziyor.

    Yeniden Refah'ın tek başına yerel seçime girmesi Cumhur ittifakı için önemli bir kayıp olarak görülürken Bartın adayını karşılama töreninden yansıyan fotoğraflar ve konuşmalar şöyle; “ Yeniden Refah Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı Faruk Tutkun, Abdipaşa Belde Belediye Başkan Adayı Ali Osman Kadıncı, İl Başkanı A. Baki Kebapçı refakatinde, teşkilat mensupları tarafından Bartın girişinde karşılandı.

    Başkan Faruk sloganları ve milli görüş selamları ile coşkulu bir şekilde karşılanan Bartın Belediye Başkanı Adayı Faruk Tutkun'a partilileri tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu.       

    Yapılan konuşmalarda Bartın'da şu saatlerde yaşanan su kesintileri ve trafik çilesinin kabul edilemez noktaya geldiğinin altı çizilerek şehrin mevcut Belediye Başkanı tarafından iyi yönetilemediği ve Bartın'ı en az 2-3 yerleşim biriminde Milli Görüş Belediyeciliğiyle tanıştırmayı hedeflediklerini ifade ettiler ve konvoy düzenlediler.

AdminAdmin