SİYASET
Giriş Tarihi : 26-02-2024 21:46   Güncelleme : 13-03-2024 22:25

Yalçınkaya Kemer'i fethetti!

Bartın'ın en büyük mahallesinde vatandaşlarla buluşan CHP adayına ilgi çok büyüktü.

Yalçınkaya Kemer'i fethetti!

    CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'nın Kemerköprü Mahallesi ziyareti gövde gösterisine dönüştü.

    Seçmen sayısının yüksek oluşundan dolayı Bartın seçimlerinin belirleyicisi olan mahallelerin başında gelen Kemerköprü'de yüzlerce kişiyle bir araya gelen Yalçınkaya'nın halkla bütünleşip kaynaştığı görüldü, objektiflere rakiplerini kıskandıracak cinsten sıcak ve içten görüntüler yansıdı.

BURADA ETLİ PİLAV YOK, SEVGİ VAR, AŞK VAR!

    AKP-MHP adayının iktidar gücüyle etli pilavlarla toplayamadığı kalabalıkları "Bartın sevdası ve Yalçınkaya aşkı" ile tek başına toplayan CHP'nin 'liyakat sahibi dürüstlük timsali' adayının Kemerköprü'deki halk buluşmasından yansıyanlar şöyle:

KAYNAKLARIMIZ BİZE YETER

    Rıza Yalçınkaya mahalle sakinlerinin belediyeden istek ve beklentilerini dinleyerek not alırken başkan olduğunda hayata geçireceği projeleri de anlattı.

    Yalçınkaya Bartın'ı daha yaşanılabilir hale getirecek bu projeleri gerçekleştirme konusunda Bartın belediyesinin imkan ve kaynaklarının yeterli olduğunu, bunun için iktidar olmaya gerek olmadığını da vurguladı.

GEÇMİŞTE YAPTIK YİNE YAPARIZ

    Yalçınkaya "Biz Bartın belediyesinin kaynaklarını verimli kullanacağız. Savurganlığı israfı önleyeceğiz. Kaynakları halkın ve kentin yararına projelerde kullanacağız.  Bartın'ı layık olduğu yere getireceğiz. Geçmişte yaptık yine yapacağız" dedi.

HOPARLÖR SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

    Mahalle sakinlerinin hoparlör sisteminin yeniden başlatılmasına yönelik talepleri üzerine bu konuda gereken çalışmaları yapacağını ve bu sistemi modernize edip halkın taleplerine göre değerlendireceğini söyledi.

SAĞLIK OFİSİ AÇACAĞIZ

    Yalçınkaya belediyede sağlık birimi oluşturacağını da belirterek halkın sağlık sorunlarının çözümüne destek olacaklarını ifade etti.

    Yalçınkaya Bartın'a modern bir kongre nikah ve düğün salonu ile bir de gençlik merkezi kazandıracağını da söyledi. Trafik sorunlarını da çözeceğini anlatan Yalçınkaya halk ekmek fabrikasıyla da halka ucuz ekmek sağlayacaklarını kaydetti.

Haber: Arif Üçler

AdminAdmin