GENEL
Giriş Tarihi : 24-02-2024 22:53   Güncelleme : 12-03-2024 21:45

Hastaların da başkanı, herkesin başkanı!

Yalçınkaya gazeteci Arif Üçler'e evinde geçmiş olsun ziyareti yaptı.

Hastaların da başkanı, herkesin başkanı!

    Başta sağlık olmak üzere herkesin her sorunuyla yakından ilgilenen Yalçınkaya çok yönlü bir belediye başkan adayı olarak Bartın halkının huzurunda...

    Sağlık kuruluşlarını ziyaret edip hastalara ve yakınlarına destek olmakla kalmayan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya hastaları evlerinde de ziyaret ederek yalnız bırakmıyor, ilgisini hiç eksik etmiyor.

DUR DURAK BİLMİYOR

    Bartın Belediyesine kurumsal kimliğini yeniden kazandırmak ve Bartın halkına hak ettiği hizmetlerin en iyisini vermek için yola çıkan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya yoğun seçim programına rağmen hasta ziyaretlerini de ihmal etmiyor.

    Devlet Hastanesi'nde kasık fıtığı ameliyatı olan gazeteci Arif Üçler'i taburcu olduğu gün evinde ziyaret eden Yalçınkaya ev halkı tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

HİZMET BİZİM İŞİMİZ

    Üçler'e geçmiş olsun diyerek acil şifalar dileyen Yalçınkaya hastane süreciyle ilgili bilgi aldı ve gelişmeleri bundan sonra da yakından takip edeceğini söyledi.

    Gerek ziyaretlerinde gerek anketlerde çok iyi durumda olduklarını ifade eden Rıza Yalçınkaya Bartın halkının Rıza'sı var diyor, halkın rızasıyla yeniden göreve geleceğine inandığını söylüyor.

HER YERDE SEVGİ ÇEMBERİNDE

    Gittiği her yerde sevgi çemberine alınan geçmişte hem belediye başkanlığı hem de milletvekilliği döneminde halka her alanda dokunan hizmetler yapan Yalçınkaya ziyaretinde seçim çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.

    Başta 88 yaşındaki Ayhan Üçler ve ameliyat sonrası nekahat döneminde olan Arif Üçler olmak üzere aile üyeleriyle sohbet edip destek isteyen Yalçınkaya ziyaretinin anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

    Ameliyatın ertesi günü hastaneden taburcu olan Üçler kısa sürede çok sayıda ziyaretçisinin geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

AdminAdmin