SİYASET
Giriş Tarihi : 19-04-2023 13:12   Güncelleme : 23-05-2023 22:08

“ Sahada Rıza Yalçınkaya Rüzgârı”

Yalçınkaya köylerde büyük ilgi görüyor!

“ Sahada Rıza Yalçınkaya Rüzgârı”

    Yalçınkaya: Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Kılaçdaroğlu’na ve 4 dönem Milletvekilliği yaptığı partisi CHP’ye destek istiyor.

    23-24-25-26'ncı dönem CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya Kurt köyü sakinleriyle bir araya gelerek 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde değişimin önünün açılması gerektiğini ifade ederek, sandığa gittiğinizde değişimden yana oyunuzu kullanmanızı rica ediyorum.” dedi.

    Birbirinden farklı düşünce ve fikirlere sahip 6 siyasi (CHP, İYİ Parti, DEVA, SAADET, DEMOKRAT ve GELECEK Parti)'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Sn. Kemal Kılaçdaroğlu’na sandıkta oyunuzu vererek değişimin önünü açınız.

    Eskiden siyasetçiler halkın ekmeğini, refahını büyütme, gelirini arttırma davası içinde olurlardı. Soğanla, patatesi herkesin alabilmesiyle ilgilenirlerdi.

    Halkın tenceresinin dolmasıyla ilgilenirlerdi. Şimdi böyle bir anlayış kalmadı. Şimdi ülkeyi yönetenler "patates, soğan neymiş “diyerek küçümseyen bir tavır içerisindeler. Tencere boşmuş umurlarında değil.

    Şimdi artık Türkiye'nin büyüklüğü ve itibarı biz vatandaşların zenginliğiyle ölçülmüyor. Beştepe külliyesinin büyüklüğüyle, yöneticilerin itibardan tasarruf etmemesiyle ölçülüyor.  Soğan 2 liraydı,30 lira oldu.

    Kıyma 60 lirayken şimdi 300 lira oldu. Yumurta 1 liraydı, şimdi 4 lira oldu. Fiyatlar aldı başını gidiyor. Neye elini atsan el yakıyor. Tencereyi kaynatıp, aile fertlerine yemek yedirmek her geçen gün zorlaştı.

    Maliye ve Hazine Bakanı Sayın Nebati; "Koyun eti ucuz ama kokuyor diye millet yemiyor” diyor. Sayın Bakan ya alışveriş bilmiyor ya da bizle alay ediyor. Kuzu etine paramızın yeteceğini sanıyor.

    Dana kıyma 300 TL, kuzu kıyma 350TL olmuş. Et fiyatları uçtu gitti. Şimdi o eti yemeyin, bu eti yemeyin diye yaptıkları tavsiyelerle halkımızla alay ediyorlar.

    Sayın Bakana söylenecek tek bir söz var." Sayın Nebati önce memurun, emeklinin, işçinin ya maaşını yükseltin ya da et fiyatlarını düşürün. Sonra istersek biz değiştiririz et tercihimizi" Sevgili vatandaşlarım işte ülkenin geldiği durum bu noktada.

    Onun için ne yapıp ne edeceğiz 14 Mayıs 2023'de sandığa gidip atacağınız oylarla "Artık Yeter, Söz Milletindir" diyeceksiniz.

    Ülkemizin kaderi, sizlerin ve çocuklarımızın kaderi ve geleceği sizin elinizde. Atacağınız her oy çekilen bu sıkıntıları bitirip, ülkeyi refaha ve aydınlığa kavuşturacaktır.”

AdminAdmin