SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 21:16   Güncelleme : 12-05-2023 23:00

Yalçınkaya’nın Kılaçdaroğlu’na destek çalışmaları devam ediyor!

Yalçınkaya: Bu seçim yolsuzluk, adaletsizlik israf ve kayırmalara karşı Adaletin, hukukun ve liyakatin kazanacağı bir seçim olacaktır.

Yalçınkaya’nın Kılaçdaroğlu’na destek çalışmaları devam ediyor!

    23, 24, 25 ve 26’cı Dönem Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya 14 Mayıs 2023’ de yapılacak seçimler öncesinde halk buluşmalarına devam ediyor.

    Kızılelma ve Beşköprü Köyü Aydınlar ve Merkez Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Rıza Yalçınkaya Millet ittifakı ortak Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılaçdaroğlu ve partisine destek istedi.

    Türkiye tarihinin en kritik seçimlerinden birine ağır bir ekonomik kriz altında giriyoruz.

Hayat pahalılığı aldı başını gitti. İnsanlar büyük bir geçim ve zorluluklar sıkıntısı içerisinde yaşamlarını sürdürmeye çalışıyorlar.

    Bütün bu sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulmanın tek yolu 14 Mayıs 2023 tarihinde sandığa gittiğinizde kendi kaderinizi, ülkemizin kaderini değiştirecek oyunuzu elinizi vicdanınıza koyarak sağduyulu bir şekilde vermenizden geçiyor.

    Bu seçim yolsuzluk, adaletsizlik israf ve kayırmalara karşı Adaletin, hukukun ve liyakatin kazanacağı bir seçim olacaktır.” dedi

AdminAdmin