SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 13:46   Güncelleme : 21-02-2024 12:13

'Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız'

CHP adayı Rıza Yalçınkaya mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

'Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız'

    Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya merkeze bağlı mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

    Çaydüzü, Esentepe, Tuna, Demirciler, Okulak, Orduyeri, Hürriyet, Köyortası, Kırtepe, Gölbucağı, Gürgenpınarı,Yıldız, Uzunöz, Karaçay, Kemerköprü, Ağdacı, Şiremirçavuş,  Gecen, Cumhuriyet, Orta ve Aladağ muhtarlarıyla bir araya gelen Yalçınkaya,"Sosyal ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızın paydaşı muhtarlar olacak." dedi.

Muhtarlarımızla Birlikte Çalışacağız

    Mahallesinin sorunlarını ve mahallelinin derdini en iyi bilenlerin muhtarlar olduğunu belirten M. Rıza Yalçınkaya," Muhtarlarımız halkın sorunlarını kendine dert edinen, mesai kavramı olmaksızın özveriyle çalışan kamu görevlileridir. Muhtar, mahallesindeki sorunları en iyi bilendir.

    Biz de bu bilinçle Bartın Belediyesi olarak sorunların tespiti ve ivedi çözümü noktasında muhtarlarımızla koordineli bir yönetim anlayışını hayata geçireceğiz. Hangi mahallede bir yatırım gerçekleştireceksek o süreci muhtarımızla birlikte yürüteceğiz.

    Mahallelerimize adil ve eşit hizmet anlayışını muhtarlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Muhtarlarımızla koordineli çalışacak, halkımıza en iyi hizmetleri sunacağız.” dedi.

AdminAdmin