SİYASET
Giriş Tarihi : 04-02-2024 12:59   Güncelleme : 04-02-2024 14:16

Acı itiraf!!!

AKP İl Başkanı, Fırıncıoğlu için 'büyük dokunuşlar yapamadı' dedi.

Acı itiraf!!!

    AKP İl Başkanı Yaşar Arslan Halk Gazetesine yaptığı açıklamada "Evet büyük dokunuşlar yapmadı, büyük projeler uygulamadı ama her yaştan her kesimden insan Fırıncıoğlu ile birlikte Bartın'da değişiklikler olduğunu söylüyor" dedi.

    Asfalt, renklendirme ve ağaç budama ile Fırıncıoğlu'nun Bartın'da fark yarattığını belirten Arslan'ın açıklamalarına şaşıran pek çok vatandaş şunları söyledi;

BİR YIL BOŞA GEÇTİ

    "Bartın halkı trafik keşmekeşi, yüksek kesimlerdeki su sorunu, hoparlör ilanlarının kesilmesi, seçim arifesinde belediyeye yapılan personel alımlarındaki haksızlıklar başta olmak üzere bir sürü sorunu yaşamaya mahkûm edilmişken koskoca bir yılı çalı çırpı temizliğiyle, birkaç asfaltla, kaldırımla boşa geçiren bir kişiye önümüzdeki 5 yılın vizesini neden versin?"

ÇALI ÇIRPI TEMİZLİĞİ

    İktidarın il başkanının açıklamalarının acı bir itiraf niteliğinde olduğunu söyleyen vatandaşlar "Biz makyaj değil başka şehirlerde olduğu gibi ekmek fabrikası kurup halkına ucuz ekmek yediren, tarım, turizm, sanayi ve hayvancılık projeleri uygulayan, iş ve istihdam alanları açan bir belediye istiyoruz. Büyük dokunuş böyle olur.

    Yolu, kaldırımı herkes yapar. Çalıyı çırpıyı herkes temizler. Asıl belediyecilik yapılmayanı yapmaktır, yapılanı değil" dediler.

BU İŞİN AMASI MAMASI YOK!

    Vatandaşlar "Halk gazetesindeki habere göre AKP il başkanı Fırıncıoglu için büyük dokunuşlar yapmadı ama... diyor. Aması maması yok. Bartın'ın amayla mamayla vakit kaybetme lüksü yok" ifadesini de kullandılar.

Haber: Arif ÜÇLER

AdminAdmin