Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
GENEL

İşte böyle fakirleşiyoruz!!!!!

Koordinasyon yok, deplase var!!!!

İşte böyle fakirleşiyoruz!!!!!
Paylaş:

    Emniyetin kazıklı caddede önlem alması isteniyor.

    Kurumlar, kuruluşlar işbirliği halinde çalış(a)madığı için büyük zararlar oluştu, paralar heba oldu. Bartın'da seli önlemek için uygulanan ırmak ıslah projesinin Kanlıırmak caddesindeki 1. Etabı sıkıntılı geçiyor.

    Proje kapsamında fore kazık çalışması yapan inşaat şirketi ile kısa bir süre önce telleri yer altına alan elektrik şirketi arasındaki koordinasyonsuzluk kabloların deplase edilmesine sebep oldu.

    Aralarında birliktelik uyum ve düzen bulunan işler (eşgüdüm) anlamına gelen koordinasyon sağlanamayınca karabalta yapılan çalışmalar sırasında zarar gören yer altındaki kabloların deplasesi (yer değişikliği) yolun ortası kazılarak yapıldı. Deplase işini Bartın'da faaliyet gösteren Sistem Enerji üstlendi.

    Çalışmaların sürdüğü caddede sokak lambaları bir aydan fazladır ışık vermediği için bu güzergâhı ve ırmak kenarındaki yürüyüş yolunu kullanan vatandaşlar kelle koltukta yürüyor.

Emniyetin kazıklı caddede önlem alması isteniyor.

    Yeni zararlar oluşmaması için de bundan sonra koordineli hareket edilmesi bekleniyor.

Haber/Fotoğraflar: Arif Üçler

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Yalçınkaya geliyor!

Akışın sonuna geldiniz.