SİYASET
Giriş Tarihi : 28-11-2023 22:17   Güncelleme : 16-12-2023 17:40

Yalçınkaya geliyor!

CHP'ye Bartın Belediye Başkan adaylığı için başvuruda bulundu.

Yalçınkaya geliyor!

    Yalçınkaya; Başvuru yapmak için il binasına girmekte zorlandı, partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

    Belediye Başkanlığına talip olduğunu parti binasının önündeki caddede yaptığı açıklama ile halka duyuran Yalçınkaya'nın sözleri büyük alkış aldı.

    CHP Parti binası önünde kalabalık sokağa taştı. Yalçınkaya başvuru yapmak için il binasına girmekte zorlandı, partililer tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

    İki dönem belediye başkanlığı 4 dönem de milletvekilliği yaptıktan sonra aktif siyasete ara veren ancak halkla irtibatını hiç koparmayan Rıza Yalçınkaya yeniden siyaset sahnesinde.

    Partisi CHP'ye ve Bartın'a çok hizmeti geçen, aktif siyaset yapmadığı dönemde bile halka her konuda yardımcı ve destek olmaya devam eden Yalçınkaya Bartın'a layık olduğu hizmetleri sunabilmek için hazır olduğunu söyledi.

    Başvuru dosyasını İl Başkanı Cem Akyol'a teslim ettikten sonra parti binasında toplanan vatandaşlara seslenen Yalçınkaya Bartın halkının kadirşinas olduğunu, kendisine her zaman destek verdiğini, bu desteğin bu seçimde de devam edeceğine inandığını vurguladı.

NEREDE KALMIŞTIK

    Adaylık konuşması coşkuyla karşılanan Yalçınkaya, nerede kalmıştık diyerek yola çıkıyoruz. Sevdamız Bartın, tecrübemiz var. Bilgimiz var. Ekimimiz var. Gücümüz var. En önemlisi arkamızda Bartın halkının sevgisi var.” dedi

    Yalçınkaya konuşmasına şöyle devam etti; “Adaylık başvurum için aile ocağına geldiğimde gördüğü ilgi ve alaka beni gerçekten çok mutlu etti. Bugün yüreğini bize açarak yanımızda olan ve bizleri yalnız bırakmayan, bana sahip çıkan değerli dostlarımı saygı ve sevgiyle bir kez daha selamlıyorum. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisinden aday olmak için aday adaylığı başvuru dosyamı İl Başkanımız Sayın İsmail Cem Akyol’a teslim ediyorum.

    Ülkemize, Bartın’ımıza ve partimize hayırlı uğurlu olsun. Partimizin yetkili organlarının, örgütümüzün ve üyelerimizin vereceği kara doğrultusundan Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkan adayı olarak inşallah tekrar hemşerilerimin karşısına çıkarak, onların vereceği destek ve katkılarla seçilerek bir kez daha Belediye Başkanı olarak Bartın’a ve kadirşinas Bartın halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşayacağım inşallah. Halk için, halkla beraber hizmet anlayışı için bilgim, birikimim ve tecrübemle Bartın’a layık olduğu hizmetleri sunabilmek için varım. Geçmişte Bartın için çok şey başardık.

SEVDAMIZ BARTIN

    Cumhuriyet Meydanı, Kemal Samancıoğlu Müzesi, sebze ve meyve toptancı hal, Gazhane Parkı, Belediye Başkanlığı binası, kavşak suyu ve bahçecik suyu arıtma tesisleri, sokak düzenlemeleri, parklar, altyapılar, üstyapılar. Bugün yine nerede kalmıştık diyerek yola çıkıyoruz. Sevdamız Bartın, tecrübemiz var. Bilgimiz var. Ekimimiz var. Gücümüz var. En önemlisi arkamızda Bartın halkının sevgisi var. İnşallah yine hep birlikte Bartın’da tarih yazıp herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti birlikte yaratacağız. Çıktığımız bu yolda öne Allah’ıma sonra halkıma güveniyorum.

    Bartın’da yaşayan herkesi eşit ve adil bir şekilde kucaklayarak, ayırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde onlarında hak ettiği hizmetleri alabilmeleri, yaşanabilir bir Bartın’ı onlara sunabilmem için adayım. Bartın sevdasını içinden eksik etmeyen, Bartın’ın hak ettiği yer gelmesini isteyen herkesin desteğine ve katkısına ihtiyacım var. İnşallah hep birlikte el ele, gönül gönüle bu Bartın’a ve kadirşinas Bartın halkına hizmet etmenin mutluluğunu hep beraber yaşarız. Sizlere gönülden inanıyor, güveniyorum. İnşallah hep birlikte yeniden bir tarihi birlikte yazarız. Bartın’ın geleceğinin güzel olmasında hepinizin katkısı olacak. Hepinizin yardımları olacak buna yürekten inanıyorum.

    Çıktığımız bu hizmet yolunda Allah bizleri mahcup etmesin, yolumuz ve bahtımız açık olsun. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bartın halkı ile gurur duyuyorum. Bartın halkının hakkı ödenmez bana iki dönem Belediye Başkanlığı, dört dönem milletvekilliği verdi. Önce Allah’ıma sonra halkıma güveniyorum dediğimde halkım beni mahcup etmedi. Onlar kadirşinas, onlar gerçekten her zaman doğrunun, dürüstün ve çalışanın yanında oldu. İnşallah bundan sonrada aynı güvenle bizlere destek ve katkı vererek önümüzdeki seçimlerde inşallah yüzümüzün akıyla tekrar Belediye Başkanı olarak Bartın’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşarız.”

AdminAdmin