GENEL
Giriş Tarihi : 16-12-2023 17:36   Güncelleme : 04-01-2024 13:01

Hukuk bürosu açıldı!

160'ıncı Avukatımız Eyşan Gökbayrak...

Hukuk bürosu açıldı!

    Marketim Marketler Zincirinin sahibi Harun Gökbayrak'ın kızı Avukat Eyşan Gökbayrak'ın bürosu için açılış töreni yapıldı.

    Kırtepe Mahallesi Nermin Demirok Sokak numara 2'de Marketim Marketin arkasındaki hukuk bürosunun açılışına çok sayıda davetli katıldı.

    Baro Başkanı Avukat Ferhat Parlatır, Avukat Eyşan Gökbayrak, babası Harun Gökbayrak, CHP Bartın Belediye Başkan aday adayı Rıza Yalçınkaya, Bartın eski milletvekili Asım Kulak, CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol ve Belediye Başkanı Fahri Fırıncıoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi tarafından kurdelesi kesilen avukatlık bürosu emekli imam Zeki Yıldız'ın dualarıyla hizmete açıldı.

    Yapılan duaların ardından kurdelesi hayırlı uğurlu olsun dilekleriyle kesilen hukuk bürosunun açılışında eski ve yeni çok sayıda siyasetçi ile sivil toplum örgütü temsilcisi hazır bulundu. Meslektaşları da açılışa katılarak Eyşan Gökbayrak'ın sevinç ve heyecanına ortak oldu.

MALTEPE HUKUK MEZUNU

    Maltepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu 25 yaşındaki genç avukat stajını tamamladıktan sonra ruhsatını da alarak hukuk bürosunu açtı.

   Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, Amasra'da Belediye Başkan adaylığı için adı geçen Deva Partisi İl Başkanı Ali Yıldırım, Amasra eski belediye başkanı Coşkun Demirel, Kurucaşile eski belediye başkanı Süreyya Sarıtaş, CHP Bartın Merkez İlçe başkanı Fatma Mazhar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Mehmet Kemik ile partilerin belediye ve il genel meclisi üyesi aday adayları da görkemli açılışa katılanlar arasındaydı.

    Açılışta davetlilere kuru ve yaş pasta ile meyve suyu ikram edildi. Eyşan Gökbayrak ve babası Harun Gökbayrak açılışa katılarak mutluluklarını paylaşan herkese teşekkür etti.

    Eyşan Gökbayrak ile Bartın'daki Avukat sayısı 160'a yükseldi. İlimizde ayrıca 18 de stajyer avukat bulunuyor.

AdminAdmin