GENEL
Giriş Tarihi : 22-01-2024 14:36   Güncelleme : 06-02-2024 23:20

Fırıncıoğlu'nun acı günü!

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncı'oğlu hayatını kaybetti.

Fırıncıoğlu'nun acı günü!

    Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu bir süre önce Ankara Etlik Şehir Hastanesine kaldırılan Fırıncıoğlu doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı.

    Hatice Fırıncıoğlu'nun cenazesi yarın Aladağ'daki evinden alınarak Aşağı camiye getirilecek ve öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Asri mezarlıkta toprağa verilecek.

    Hüseyin Fırıncıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı duyuru şöyle; “Hayatımın en güzel anılarının sahibi, evlatlarımın güzel annesi, 43 yıllık hayat arkadaşım, can yoldaşım, kıymetli eşim Hatice Fırıncıoğlu tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

    Cenazesi 23 Ocak Salı günü(Yarın) saat 11.00’da Aladağ Mahallesi Çamlık Caddesi’nde ki evinin önünde okunacak olan Kur’an’ı Kerim Tilaveti’nin ardından öğle namazı sonrası Aşağı(Şadırvan) Camii’nde kılınacak olan Cenaze Namazı’nın ardından Asri Mezarlığı’na defnedilecektir.

Yalçınkaya başsağlığı mesajı yayınladı

    CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'nın başsağlığı mesajı şöyle; “Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nde tedavi gören Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun eşi Hatice Fırıncıoğlu’nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım.

    Merhumeye Allah’tan rahmet, tüm ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.

     Valiliğin başsağlığı mesajı şöyle; “

AdminAdmin