YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 06-09-2023 13:26   Güncelleme : 06-09-2023 13:30

Fırıncıoğlu, Zabıta Haftasını kahvaltı programı ile kutladı

1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet, emekli olanlara esenlik, halen görev başında bulunan zabıtalara da sağlık dolu günler ve başarılar diliyorum.

Fırıncıoğlu, Zabıta Haftasını kahvaltı programı ile kutladı

    Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Zabıta Haftası’nın 197. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle kahvaltı programı düzenleyerek Zabıta Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

    Gazhane Kültür Parkı’nda gerçekleşen programa Belediye Meclis Üyeleri Ufuk Kasap, Tuncay Maden Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Necmi Balık, Erol Demirkoparanoğlu, Hasan Arınan, Emre Önder, Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve Zabıta Müdürlüğü personeli katıldı. Programda personeli ile tek tek selamlaşan Başkan Fırıncıoğlu, personelinin her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’nı kutladı.

    Personeli ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Fırıncıoğlu programın devamında yapılan çalışmaları dinledi. Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu yapmış olduğu açıklamada “ Zabıta Teşkilatının temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta

    Haftası’nın 197. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz kahvaltı programında Belediyemiz Zabıta Müdürü Mustafa Tokay ve Zabıta Personelimizle bir araya geldik. Kanunlar ve kurallar çerçevesinde şehirlerin yönetilmesi için alınan kararların uygulanmasında denetim ve kolluk görevlerini yürüten Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü ve 1-7 Eylül Zabıta Haftası’nı kutluyor, ebediyete irtihal edenlere rahmet, emekli olanlara esenlik, halen görev başında bulunan zabıtalara da sağlık dolu günler ve başarılar diliyorum” dedi.

AdminAdmin