SAĞLIK
Giriş Tarihi : 01-03-2024 21:28   Güncelleme : 21-03-2024 18:25

Elinize sağlık hocam!

Şifa veren ele vefa…

Elinize sağlık hocam!

    Bu bir reklam değildir "Şifa veren ele vefa" haberidir...

    Gazeteci Arif Üçler kasık fıtığı problemini çözerek kendisini önemli bir dertten kurtaran Bartın Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Operatör Doktor Hayri Kocabaş'a teşekkür etti.

HASTALARIYLA ARKADAŞ GİBİ

    Gazeteci Necdet Aydemir'e düşüncelerini anlatan Üçler, geçen cuma yaptığı ameliyatın üzerinden bir hafta geçtikten sonra hastanede kendisini kontrolden geçiren Doktor Hayri Kocabaş'ın hastalarıyla kurduğu iletişime hayran kaldığını söyledi.

AMELİYATLIK OLMAYAN İNSANIN ONA AMELİYAT OLASI GELİYOR

    Kocabaş'ın hastasına güven verdiğini, yaklaşımlarıyla moral motivasyon aşıladığını, konuşmalarının psikolog rahatlığı yarattığını belirten Üçler  "Ayrıca işinin ehli, çok titiz ve pratik. Allah nazardan saklasın. Liyakat böyle bir şey işte. Ben böyle doktor görmedim arkadaş. Öyle ki ameliyatlık bir durumu olmayan hastanın bile ona ameliyat olası gelir.     

    Bartın'da o kadar çok ameliyat ettiği insan var ki çoğuyla konuştum ve hepsi de kendisinden övgüyle ve sevgiyle bahsetti.  Değerli doktorumuza bir kez daha bu haber vesilesiyle teşekkür ediyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

Haber; Necdet Aydemir

AdminAdmin