SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 09:16   Güncelleme : 18-03-2024 22:42

Bartın halkı kime jübile yaptıracağını iyi bilir!

Onun seviyesine inmek istemiyorum…

Bartın halkı kime jübile yaptıracağını iyi bilir!

    Fırıncıoğlu'nun 31 Martta gereken cevabı alacağını belirten Yalçınkaya rakibinin telaşa kapıldığını ve gaf üstüne gaf yapmaya başladığını söyledi.

   Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan adayı M. Rıza Yalçınkaya Saadet Partisi'nde yaptığı açıklamada MHP-AKP ittifakı adayının kaybetme korkusu içinde kendisine yönelik seviyesiz ifadeler kullandığını, onun seviyesine inmek istemediğini, cevabı halkın sandıkta vereceğini belirtti.

    Yalçınkaya;“ Hüseyin Bey’in söylediği söze cevap verecek durumda değilim. Çünkü o seviyelere inmek istemiyorum. Sonucunda Bartın halkının tercihi ortada. Yani her gittiğimiz yerde Bartın halkı bize büyük bir teveccüh gösteriyor. Bartınlı hemşerilerim bize inanıyor, ve halkın Rıza’sı olarak bizi kabul ediyor, bağırlarına basıyorlar.  Bartın'a da en iyi şekilde hizmet edeceğimize inandıkları için ellerinden gelen destek ve katkıyı veriyorlar.

TELAŞA KAPILMIŞ

    Bu da kamuoyunda açık görünüyor.  Bu görünen tablo karşısında herhalde Hüseyin Bey de biraz telaşa kapılmış. Telaş içerisinde bir siyasetçiye yakışmayacak sözleri sarf ediyor.

    Beni Hüseyin Bey'in söylediği sözler beni pek fazla ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tek şey var,  Bartın halkının bize karşı destek ve katkıları var mı? Devam ediyor mu? Sonucunda da 31 Mart'ta da sandıkta halkın son sözünü söyleyeceği o gün çıkacak tablo zaten halkın cevabı olacak kendisine. Dolayısıyla ben cevap vermiyorum. Ama 31 Mart'ta halkın ona gereken cevabı, vereceğine yürekten inanıyorum.

15 YILDIR YÖNETİMDEYDİM, 15 YIL BARTIN’A KAYBETTİRDİM DEMEK

    Bartın Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adayı Hüseyin Fahri Fırıncoğlu’nun Karaçay’daki bir toplantıda Bartın’ın 15 yıl kaybettiğini dile getirdiğini söyleyen Yalçınkaya, Fırıncoğlu’nun o toplantıdaki sözlerini de şöyle değerlendirdi.

    “Muhalefet Belediyesi olursa bunlar yapılmaz anlamında konuşan adaylar var ama aslında bu işler ne iktidar belediyesi işi ne muhalefet belediyesi olarak bir ayrım yapılacak iş. Belediye Başkanı olacak kişinin içindeki sorumluluk duygusu, içindeki Bartın sevdası ve içindeki Bartın halkına karşı olan hizmet bence değerlendirmesi gereken bir durum.

    Sayın Hüseyin Fırıncoğlu kendisi de söylüyor Karaçay’daki bir toplantıda Bartın’ın 15 yıl kaybettiğini dile getiriyor. Bu şu demek; O zaman yani ben 15 yıldır Bartın Belediye Başkan yardımcısı olarak o koltukta oturuyordum. 15 yıl yönetimdeydim ve 15 yıl Bartın’a kaybettirdim demek.

ALLAH SÖYLETİYOR

    15 yıl görev alacaksın Belediye Başkan yardımcısı olarak orda oturacaksın ve sonucunda da bu Bartın’ın 15 yıl kaybettirdiğini dile getireceksin. Gerçekten Allah söyletiyor herhalde bunu biz istesek söyletemeyiz. Bu da kendi anlamında başarısız bir yönetim içerisinde olduklarını ve bu yönetiminde Bartın’a 15 yıl kaybettirdiğini kendi ağzıyla söyleyerek bir kez daha bu işin iktidar belediyesi, muhalefet belediyesi işi olmadığını da ortaya koymuştur.”

AdminAdmin