YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 08-04-2024 23:18

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum.

Başkan Yalçınkaya’nın Ramazan Bayramı Mesajı

    Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı. Bayramların; birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu belirten Başkan Yalçınkaya, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguları yoğun yaşadığımız mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

    Bayramlarımız paylaşmanın ve yardımlaşmanın yaşandığı müstesna günlerdir. Birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, mutlulukların paylaşıldığı zamanlardır. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, sadece bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde yaşanmasını temenni ediyorum.  Bütün kıymetli hemşehrilerimizin ve Türk-İslam âleminin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum.

     Bu güzel Ramazan bayramının birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize vesile olmasını; saygı, sevgi ve muhabbetimizin artmasını Yüce Rabbimden temenni ediyorum. Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

AdminAdmin