EKONOMİ
Giriş Tarihi : 11-10-2023 17:55   Güncelleme : 17-12-2023 21:13

Bartın Otomotiv Yeni 3S Plaza Açıldı

Bartın Otomotiv Yeni 3S Plaza görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi.

Bartın Otomotiv Yeni 3S Plaza Açıldı

Bartın Otomotiv Yeni 3S Plaza görkemli törenle açıldı.

  Gecen Mahallesi Aşağıdüz Mevkii 47/1 adresinde hizmete giren Türk tarımını geliştirmek üzere yola çıkan TürkTraktör’ün satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında sunan Bartın Otomotiv New Holland 3S Plazasının açılışına Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Uğur Karakaya, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ersin Arslan, Türk Traktör Firması Genel Müdürü Aykut Özüner, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Müftüsü Ömer Keskin, Belediye Başkanları, Daire Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Bartın Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çöme; “ Şirketimiz 1991 yılında ilk ticari yolculuğuna Otomotiv sektörüyle başlamıştır. Bartın Otomotiv Tarım sektörüne 2010 yılı itibarıyla ilk adımını atmış olup 2016 yılında Bartın, Karabük, Zonguldak Nev Holland Bayiliği ile Türk Traktör ailesine katılmış bulunmaktadır. Bayiliğimiz 7. Yılını geride bırakırken karnesinde her daim başarı ve liderlikleri barındıran şirketimiz; 2021 yılı müşteri memnuniyeti Türkiye üçüncülüğü, 2022 yılı Pazar payı Türkiye üçüncülüğü ödüllerine hak kazanmıştır.

    Plazamız yeni 3S(Satış, servis, yedek parça) Konseptiyle 3000 metre kare kapalı, 4500 metre kare açık alan açık alan olmak üzere 7500 metre kare ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Mevcutta Nev Holland markalı Traktör ve Türk Traktör marka ekipman satışı ile bu ürünlere ait yedek parça ve servis hizmeti vermekteyiz. Geniş yedek parça çeşitliliğimiz, yol yardım ve servis araçlarımız ile çok önem verdiğimiz müşteri memnuniyeti hedefimize ulaşma yolunda daima yanınızda olacağız. İşimizi sevgiyle yaparak, başarılarımızı alacağımız nice ödüllerle taçlandırarak daha uzun yıllar Türk Traktör ailesi ve Nev Holland markasıyla siz değerli müşterilerimize hizmet vermek en büyük hedefimizdir.

limitsizbet giriş

    Bundan sonraki süreçte yatırımlarımızı Türk Traktör’ün “Geleceğe Hazırlar” ilkesiyle gelişen tarım teknolojileri ışığında tüm çalışan ve projelerimizle bölgemizdeki müşterilerimizle buluşturarak hep daha ileriye gitmeyi kendimize görev biliyoruz. Plazmamızın Ülkemize ve bölgedeki çiftçilerimize hayırlı olmasını diler, açılışımıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için şahsım, şirketim ve çalışanlarımız adına hepinize teşekkür eder saygılarımızı sunarız.” dedi

    Türk Traktör Firmasının Genel Müdürü Aykut Özüner ise açılışı yapılan plazanın satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek çatı altında topladığına dikkat çekerek, “Türk Traktör ailesi olarak Bartın’da olmaktan çok mutluyuz. Türk Traktör köklü ve öncü bir şirket. 69 yıllık bir şirket ve otomotiv sanayiinin ilk şirketi. Adının Türk olması bir tesadüf değil. 69 yıl önce 1954 yılında Türk tarımını geliştirmek için kurulan, bu misyonla yola çıkmış ve o günden bugüne de bu misyonu taşıyan bir şirket. Bizlerde bugün Türk Traktör yönetim ekibi olarak bu misyonu geleceğe taşımak istiyoruz.

    Tarım her geçen gün gündemimize daha çok giriyor. 69 yıl öncede kuruluş amacı o günkü mekanizasyonu sağlamaktı. Traktör ve ekipman üretmekti. Bugün sadece üretmek yetmiyor, verimlilikte çok önemli. Daha düşük maliyetle daha verimli tarım yapılabilmesi gerekiyor. İklim değişikliğini de hep birlikte görüyoruz. Bizim bugün ki misyonumuzda teknolojiyi geliştirip ürünlerimizi geliştirirken, yeni teknolojiyi sizlerle tanıştırırken bir yandan da değişen tarım içerisinde bayi teşkilatıyla yapılanmamıza önem veriyoruz. Bu plazada satış, servis ve yedek parça hizmetleri tek çatı altında toplanmış olacak.

    Artık ürünler değişiyor, çok daha teknolojik ürünler gelişiyor. Bu süreçte çiftçinin yanında olabilmek için satış, servis ve yedek parça hizmetinin çok daha koordineli bir şekilde sunulması lazım. Çok kuvvetli bir bayi teşkilatımız var. New Holland 17 senedir pazar lideri olan bir marka. Hedefimiz bu tip tesislerle geleceğe hazır olmak ve çiftçilerimize daha iyi hizmeti tek noktadan sunabilmek. Açılışını yapacağımız bu plazanın da hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerine yer verdi

limitsizbet

    Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan yaptığı konuşmada; “ Çiftçiliği teknolojinin tüm imkânları ile desteklemek suretiyle doğru planlama, yönlendirme ve bilgilendirme ile teşvik ederek, ülkemizde hak ettiği konuma getirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini belirterek, satış, servis ve yedek parça hizmetlerini tek bir çatı altında sunan işletmenin bölgemize, ilimize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ederek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

    Edilen duanın akabinde açılış kurdelesinin kesilmesiyle devam eden program Bartın Otomotiv yeni 3S Plazanın gezilmesiyle son buldu.

AdminAdmin