YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 10-10-2023 13:13   Güncelleme : 18-11-2023 12:29

“BARTIN'IMIZ İÇİN ÇALIŞMAKTAN YORULMUYORUM”

Fırıncıoğlu: Kıymetli mesai arkadaşlarımla birlikte; keyifle, mutlulukla ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz.

“BARTIN'IMIZ İÇİN ÇALIŞMAKTAN YORULMUYORUM”

    Göreve geldiği günden buyana 6 aylık süre zarfında 48.400 metrekarelik alanı sıcak asfaltla düzenleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, üstyapıda önemli hizmetleri hayata geçiriyor. Altyapıda gerekli bakım ve temizlik çalışmalarını yapan Bartın Belediyesi, üstyapıda da 6 ayda her alanda çığır açtı. “Hizmetlerde vatandaş memnuniyetini” ilke edinen Başkan Fırıncıoğlu, vatandaşların yollarla ilgili taleplerine kayıtsız kalmadı.

“Vatandaş Memnuniyeti Önemli”

    Kemerköprü Mahallesi 155.Cadde, Şadırvan Caddesi, Su Terazisi Sokak, Aşağı Camii Sokak, Karakaş Caddesi, Mahmut Akcan Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Hamam Caddesi ve Asma Cadde olmak üzere toplamda 12.000 metrekare alan sıcak asfaltla düzenlendi. Yine enerji hatları yer altına alınan Hendekyanı Caddesi’nde de 14.000 metrekare alan, Kırtepe Mahallesi 629. Sokak ve Neşe Dursun Sokak yolunda 2.000 metrekarelik alan da sil baştan yapıldı.

    Tüm mahallerde de16.000 metrekarelik alanda da sıcak asfaltla bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilerek ulaşımda sorun yaşanmasının önüne geçildi.  Son olarak da Demirciler Mahallesi Ferhunde Aydın, Kürt Yaması ve Toscuoğlu Sokak’ta çalışma yapılıyor. 4.400 metrekarelik alan sıcak asfaltla düzenleniyor. Hendekyanı Caddesi’ne bağlı yan yollarda gerçekleştirilen sıcak asfaltla yol düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, dayanıklılık ve ulaşımda konfor bakımından sıcak asfaltı tercih ettiklerini belirtti. Fırıncıoğlu,  beton parkeyle kıyaslandığında sıcak asfaltın daha maliyetli olduğunu, ancak vatandaş memnuniyetinin daha önemli olduğunu söyledi.

“Esnaf ve Vatandaşlarımızı Mağdur Etmeden Süreci Tamamladık”

    Bartın'ımız için çalışmaktan yorulmadığını ifade eden Başkan Fırıncıoğlu; “Göreve geldiğimiz günden buyana vatandaşlarımızın taleplerine kulak veriyoruz. Vatandaşlarımızın yollarla ilgili talepleri vardı. Gerçekten de şehir merkezinde birçok yolumuz çeşitli nedenlerle bozulmuştu. Gelir gelmez bu yollarımızın yapılması için gerekli talimatları verdim. Hamd olsun kısa sürede birçok cadde ve sokağımızın yolunu yeniden yaptık. Esnaf ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden süreci tamamladık. Allah’a şükürler olsun ki vatandaşlarımıza karşı mahcup olmadık. Başladığımız işi yarım bırakmadan, geciktirmeden, kısa sürede tamamladık. Bunu personelimizle başardık. Gerçekten özveriyle çalıştılar. Bartın'ımız için çalışmaktan yorulmuyorum. Personelimiz de öyle.  Kıymetli mesai arkadaşlarımla birlikte; keyifle, mutlulukla ve heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AdminAdmin