SİYASET
Giriş Tarihi : 29-02-2024 10:45   Güncelleme : 18-03-2024 22:05

Bartın için güç birliği yaptılar!

Saadet Partisi Bartın merkezde aday çıkarmadı, CHP adayı Yalçınkaya'yı destekleme kararı aldı.

Bartın için güç birliği yaptılar!

    Bartın'da MHP-AKP ittifakının adayıyla tek başına yarışan CHP Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'ya Saadet Partisi "yalnız değilsiniz" dedi.

    Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç parti binasında parti yönetimi ve Yalçınkaya'nın da hazır bulunduğu toplantıda yaptığı açıklamada aldıkları kararı gazetecilere duyurdu.

CHP-SP İŞBİRLİĞİ BARTIN'A SAADETİ GETİRECEK!

    Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Mücahit Mekeç yaptığı açıklamada, “Bartın 15 yıldır bir süreç yaşıyor. Ve bu sürecin geldiği noktada Bartın tıkandığını ve Bartın çevresinin yaşanmaz bir hale geldiğini görmüş bulunmaktayız.

    15 yıllık belediye hizmetlerinde sürekli olarak içeri doğru kapanmanın yaşandığı trafik sorununun artık gündemden düşmediği, otopark sorununun hızlı bir şekilde sürekli olarak vatandaşlarımız gündeminde olduğu ve Bartın'ın sürekli olarak gençlerimizin dışarı göç verdiği bir dönemi yaşıyoruz.

BARTIN KAZANACAK!

    31 Mart seçimleri bu süreçlerin, bu sorunların çözümü için bir fırsat. Biz de Saadet Partisi olarak bu fırsatı Bartın için değerlendirmek adına Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Rıza Yalçınkaya ile beraber bir birlikteliğe bir yola çıktık. Tabii bu birlikteliğimizin ve bu yola çıkmanın temel esası Rıza Yalçınkaya'nın yapmış olduğu belediye başkanlığı süresince adaletten, doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmamasıydı.

    Bizler Rıza Yalçınkaya ile bu seçim iş birliğini doğruluk, dürüstlük üzerine bina etmiş bulunmaktayız. Bundan dolayı da Saadet Partisi olarak 31 Mart seçimlerinde Rıza Yalçınkaya ile beraber Bartın'a hizmet etmek için bir yola çıktık. İnşallah bu yolculuğumuzu en güzel şekil tamamlayacağımızı ümit ediyorum.

EL ELE İLERİYE!

    Bartın halkı da iyi görüyor ki bize 5 yıl boyunca canına dişine takarak çalışacak bir belediye başkanı lazım. Seçimden seçime değil. Seçime 1 yıl kala değil.  Göreve geldiği andan itibaren 5 yıl boyunca Bartın’ın sorunlarına dokunabilecek, insanlarına dokunabilecek bir belediye başkanı adayı olarak Rıza Yalçınkaya'yı tercih ediyoruz.

    Bu sebeple Rıza Yalçınkaya'yla beraber Bartın'a 5 yıl boyunca en güzel hizmetlerin yapılacağına inanıyoruz. Bundan dolayıdır ki Saadet Partisi Bartın teşkilatları olarak adaletine doğruluğuna, dürüstlüğüne, güvendiğimiz Rıza Yalçınkaya ile beraber bu seçimleri tamamlayacağız.” dedi

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın İl Başkanı İsmail Cem Akyol da “31 Mart yerel seçimleri de başkanımızın da ifade ettiği gibi çalışkan bir belediyecilik düşüncesiyle çıktığımız bu yolda kendileriyle yapmış olduğu iyilikler için çok teşekkür ediyorum.

SAĞ OLUN, VAR OLUN

    Bir önceki seçimlerde, genel seçimlerde de iki partinin yapmış olduğu birlikteliği Bartın'da 31 Mart yerel seçimlerde sürdürdüğümüz için çok memnunuz. 31 Mart'tan sonra Bartın'a çalışkan, doğru, dürüst bir belediyeciliği getireceğimiz için çok memnunum. Ben kendilerine ev sahipliği için tekrardan çok teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

AdminAdmin