SİYASET
Giriş Tarihi : 27-02-2024 23:11   Güncelleme : 16-03-2024 08:58

'15 yıldır neredeydiniz!!!'

Yalçınkaya MHP-AKP adayına "15 yıldır sorunları çözemeyenler şimdi çıkmış çözeriz diyor.15 yıldır neden çözmediniz?" diye yüklendi.

'15 yıldır neredeydiniz!!!'

    15 yıldır mevcut belediye yönetiminde yer alan ittifak adayının her gittiği yerde sorunları çözeceğini söylemesini konuşmasına konu eden CHP Bartın Belediye Başlan adayı Rıza Yalçınkaya "Eğer içinizde hizmet aşkı yoksa Bartın sevdası yoksa iktidar Belediyesi de olsanız çözüm üretemezsiniz. Yapılamayanları yapmak için 15 yıl neden beklediniz?" dedi.

Yalçınkaya "Biz Bartın aşkıyla yola çıktık. Tüm sorunları çözüme kavuşturacağız. Geçmişte yaptık yine yapacağız. Halkın parasını halk için harcayacağız" diye konuştu.   

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya seçim çalışmaları kapsamında Hendekyanı, Sıtmayanı ve Kavallarda vatandaşlarla bir araya geldi. Yalçınkaya'ya belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

    Bartın Belediye Başkan Adayı Muhammet Rıza Yalçınkaya yaptığı konuşmasında:

"31 Mart 2024 yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Bartın Belediye Başkan adayı olarak tekrar siz değerli hemşehrilerimin karşısına çıkıyorum.

    Sizlerin vereceği destek ve katkılarla yeniden Bartın Belediye Başkanı seçildiğimde 'Nerede Kalmıştık' diyerek sevdamız Bartın'a en güzel hizmetleri kazandıracağız.

    Beni en iyi tanıyan sizlersiniz. Bizim çalışkanlığımızı, dürüstlüğümüzü en iyi sizler biliyorsunuz. İlk günkü gibi halk için halkın yanında bir siyaset anlayışıyla kentimize hizmet edeceğiz. Sizler bana her zaman inandınız ve bana sahip çıktınız.

    31 Martta da yine Bartın'nın Rızasına sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum. Göreve başladığım andan itibaren kararları ortak akılla alacağız. Sizlerle bir araya geleceğiz. Mahallenizde ne eksikse ne istiyorsanız bana ileteceksiniz. Biz de Bartın Belediyesi olarak sorunların çözüme ivedi bir şekilde kavuşmasını sağlayacağız.

Sizlere Olan Vefa Borcum Asla Bitmez

    Postacı Muzafferin oğlu olarak Bartın'da 2 dönem Belediye Başkanlığı ve 3 dönem Milletvekilliği yapmanın gurunu, onurunu bana yaşattınız. Sizler için ne kadar çalışsam vefa borcumu ödeyemem. Hiç bir zaman sizin bana olan güveninizi, sevginizi azaltacak bir iş yapmadım.

    Her zaman sizin bana duyduğunuz güveni ve sevgiyi artırmak, sizlerin hayır dualarını alabilmek için gece gündüz çalıştım. Birileri görmese de siz gördünüz takdir ettiniz bana sahip çıktınız. Yine bu sevgiyi ve güveni büyütmek için çalışacağıma söz veriyorum.

15 Yıldır Neredeydiniz?

    15 yıldır sorunları göremeyenler, çözemeyenler şimdi çıkmış biz sorunları çözeriz diyor.15 yıldır bu sorunları neden çözmediniz? Eğer içiniz de hizmet aşkı yoksa Bartın sevdası yoksa iktidar Belediyesi de olsanız çözüm üretemezsiniz. Yapılamayanları yapmak için 15 yıl neden beklediniz?

    Biz içimizdeki Bartın aşkıyla yola koyulduk ve tüm bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Geçmişte Altyapıdan üst yapıya bir çok hizmet yaptık yine yapacağız. Halkın parasını har vurup harman savurmadan israftan uzak halk için harcayacağız.

Halk Ekmek Fabrikasını Açacağız

    Dar gelirli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve temel ihtiyaçlara erişimini sağlamak amacıyla, en yeni teknolojiyle üretim yapacak Halk Ekmek fabrikamızı açacağız. İlk aşamada 20 satış noktamızla ekonomik fiyatlarla günlük 10 bin ekmek satışı gerçekleştireceğiz.

Öğrencilerimize 1 Öğün Ücretsiz Yemek Vereceğiz

   Belediye Mutfak Projemizle ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize her gün ücretsiz yemek desteği sunacağız. Her çocuğumuzun sağlıklı beslenebilmesi için çaba göstereceğiz.

2 Adet Kreş ve Gündüz Bakımevini Hayata Geçireceğiz

    Şehrimizde çocuk gelişimine yönelik 2 adet Kreş ve Gündüz Bakımevini hayata geçireceğiz. Bu merkezler 2-6yaş arasındaki çocuklarımıza 12 ay boyunca hizmet verecek.200 öğrenci kapasitesiyle temel eğitim, zeka oyunları, spor etkinlikleri, temel değerler ve yabancı dil eğitimi gibi alanlarda destek sunarak çocuklarımızın sağlıklı, eğitim odaklı ve destekleyici bir ortamda büyümelerine katkı sağlayacak.

Bartın Halkının Rıza'sı Var

    Biz göreve ilk geldiğimizde çoğu mahallemizde altyapı yoktu. Hemen altyapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Aynı zamanda üst yapıda bir çok eser kazandırdık. Zaman geçti halk unutmuştur diye birileri Rıza Başkan çalışmadı diyerek kara propaganda yapıyor. Ama bilmedikleri bir şey var. Kadirşinas Bartın halkı Rıza Yalçınkaya'yı iyi tanıyor.

    Benim nasıl gece gündüz demeden çalıştığımı en iyi Bartın halkı biliyor. Onlar kara propagandalarla sizlerin bana olan sevgisini, güveni azaltmaya çalışıyorlar. Bilin ki Bartın halkı size fırsat vermez. En güzel cevabı da sandıklar da size verir. Ben her zaman halkımın yanında oldum. Hiç bir zaman halktan kopmadım.

    İyi günde de kötü günde de hep sizin Rıza'nız olarak yanınızda bulundum. Şimdi tekrardan sizlerin bana olan güvenini, sevgisini daha da arttırmak hayır dualarınızı almak için yola çıktım. Bartın halkının Rızası olarak fakirin, fukaranın, emeklinin, işçinin, esnafın Rızası olmak için bir yola koyuldum.

Cebini Düşünenler Halkı Düşünmezler

    31 Marttan sonra kamu ve toplum yararına halk için siyasetin nasıl yapıldığını, kimseyi ötekileştirmeden eşit ve adil bir hizmet anlayışıyla nasıl hizmetlerin yapılacağını herkese göstereceğim. Cebini düşünenler halkı düşünmezler. Biz kendimize değil kentimize hizmet etmek için yola çıktık. Başımız dik alnımız açık.

Bartın Kararını Vermiş

    Bartın kararını vermiş. Bizim Rızamız var diyor. Bizim Rızamız, Rıza Yalçınkaya diyor. Az kaldı sizin beklediğiniz hizmetleri fazlasıyla yapacağız. Sorunlara geçici değil kalıcı çözümler üreteceğiz.

    Her şey çok güzel olacak. Güzel günlerde tekrardan birlikte buluşacağız. Ben sizlere güveniyorum ve inanıyorum. Kendimi önce Allah'a sonra siz değerli hemşehrilerime emanet ediyorum." dedi

AdminAdmin