SİVİL-TOPLUM
Giriş Tarihi : 10-12-2023 20:38   Güncelleme : 13-02-2024 07:29

Ziraat Mühendisleri başkanını seçti

Ziraat Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilciliğine İbrahim Yıldırım seçildi.

Ziraat Mühendisleri başkanını seçti

    Ziraat Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilciliğinin 15. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

betmuze

    Divan Başkanlığını Yük. Ziraat Mühendisi İ. Sami Ünal'ın yaptığı genel kurulda açılış konuşmasını yapmak üzere söz alan İl Temsilcisi Figen Kemik "Yetki dönemi içerisinde gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak kamu ve özel sektörde kırdan kente, üretimden tüketime, gıdadan istihdama kadar oldukça geniş bir alanda ülkemizin dört bir yanında kıymetli Ziraat Mühendislerinin ayak izlerinin ve alın terlerinin bulunduğunu ifade ederek, Bartın İlimizde de örnek çalışmalara imza atıldığını,  diğer sivil toplum kuruluşlarıyla dayanışma içerisinde kamu yararına her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu belirterek,  yapılan genel kurulumuzun başarıyla sonuçlanmasını dilerim." dedi.canlı casino siteleri0" src="https://www.bartinpostasi.net/files/uploads/1702230815-4ed994dce6823964e411.jpeg" />

    Toplantı sonrasında seçime geçilerek yapılan oylama neticesinde Ziraat Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilciliğine İbrahim Yıldırım, İl Temsilci Yardımcılığına Nebi Kalaycı, 49. Dönem Genel Kurul Delegeliğine ise Figen Kemik seçildi.

 ******

    Bartın Postası Haber Sitesi olarak Ziraat Mühendisleri Odası Bartın İl Temsilciliğine seçilen İbrahim Yıldırım ve yönetimine başarılar temenni ederiz.

AdminAdmin