GENEL
Giriş Tarihi : 10-12-2023 10:52   Güncelleme : 27-12-2023 15:10

Yalçınkaya'dan BİRLEŞME çağrısı!

Rıza Yalçınkaya kamuoyuna birleşme çağrısı yaptı…

Yalçınkaya'dan BİRLEŞME çağrısı!

    Yalçınkaya: Bugün kimsenin kaybetmeyeceği bir çağrı yapıyorum!!!

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Aday Adayı M. Rıza Yalçınkaya kamuoyuna birleşme çağrısı yaptı. Yalçınkaya açıklamasında; “Halkımızın ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımızın bize verdiği sorumluluğun gereği olarak, tüm tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak, uzun yıllar sonra Bartın Belediye Başkanlığını kazanmak için kamuoyunun arkasında durduğu aday etrafında birleşme, bütünleşme vaktidir.

    Kimseye kırgın, küskün, kızgın, ön yargılı değiliz. Artık, seçim dönemine dair tüm iç tartışmaları ve çekişmeleri bir kenara bırakarak saha çalışmalarına başlamalı ve arkamıza aldığımız rüzgârı daha fazla büyüterek başarılı olmalıyız.

    Kadirşinas Bartın halkı için gece gündüz demeden çalışarak büyük bir sevgi bağı oluşturduğumuz hemşerilerimiz, toplumun her kesimini kucaklama ve kurumsal yapısı bozulmuş belediyeyi eski görkemli günlerine geri döndürme görevini omuzlarıma yüklemiştir.

    Hiç bir kişisel beklentisi olmadan bu yüce görevi yapmaya ve Bartın Belediyesini tekrar halkımızın hak ettiği yapıya getirmek için elimizi bu taşın altına koymaktan geri kalamazdım.

    Bu çağrıyı, samimiyetle ve tüm kalbimle yapıyorum. Çünkü biz biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisinin gücü, her bir üyesinin hep beraber birlik olmasından gelmektedir.

    Bugün, hem kendi partililerimizin hem de Bartın’ın geleceğini bizimle birlikte gören hemşerilerimizin isteğini yerine getirme günüdür.

    Gün birleşerek büyümenin ve Bartın Belediye Başkanlığını kazanarak yeni bir tarihi birlikte yazma günüdür.

    Tüm bu duygu ve düşüncelerime partimizin diğer değerli Belediye Başkanı aday adaylarının katılacağını umuyor, tüm hemşerilerimize, partimize gönül veren dostlarımıza ve değerli parti üyelerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerine yer verdi

AdminAdmin