SİYASET
Giriş Tarihi : 23-04-2023 22:50   Güncelleme : 28-05-2023 16:26

Yalçınkaya’nın Amasra ve Çakraz ziyaretleri

Yalçınkaya; Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve partisine destek için köy köy, mahalle mahalle, kahvehanede kahvehane, kapı kapı dolaşarak destek istiyor.

Yalçınkaya’nın Amasra ve Çakraz ziyaretleri

    1999 ve 2007 yılları arasında 40’ıncı ve 41’ci dönem Bartın Belediye Başkanlığı, 2007 ve 2018 Yılları arasında 23-24-25-26'ncı dönem Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Milletvekilliği görevlerinde bulunan Bartın'ın efsane ismi M. Rıza Yalçınkaya sahalara hızlı döndü.

    Rıza Yalçınkaya, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için hem partisi hemde Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek için köy köy, mahalle mahalle, kahvehanede kahvehane, kapı kapı dolaşarak yapılacak seçimler için destek istiyor.

Bazen kendisi, bazen ise 6’lı masa üyelerinin yöneticileri ile vatandaşların ziyaretlerde bulunuyor.

    Bayramın 2’ci günü Amasra ve Çakraz’da ziyaretlerde bulunun vatandaşların Bayramını da kutlayan Rıza Yalçınkaya Facebook Sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada; “Amasra ve Çakraz’da Deva Partisi İl Başkanı Ali Yıldırım, CHP İlçe Başkanı Seyhan Bilgin, İl Genel Meclis Üyesi Bahattin Kazguç, İyi Parti Amasra İlçe Başkanı Azmi Bakan, Deva Partisi Amasra İlçe Başkanı Ayşe Topuz Göktepe, Önceki Dönem CHP Amasra İlçe Başkanı Bora Işıkal ile birlikte değerli hemşerilerimizin ve esnafımızın bayramlarını kutlayıp, sohbet ettik.

Göstermiş oldukları misafirperverlik ve yakın ilgi nedeniyle hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi

AdminAdmin