SİYASET
Giriş Tarihi : 20-01-2024 20:37   Güncelleme : 31-01-2024 11:29

Yalçınkaya’dan Eğitim Sen ve KESK’e bağlı sendikalara ziyaret

Yalçınkaya: Belli bir kesimin değil, tüm Bartın’ın belediye başkanı olacağım!

Yalçınkaya’dan Eğitim Sen ve KESK’e bağlı sendikalara ziyaret

    Yalçınkaya: Belli bir kesimin değil, tüm Bartın’ın belediye başkanı olacağım!

     Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya, Amasra Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Recai Çakır ile CHP heyeti Bartın Eğitim-Sen Şubesi ve Bartın KESK’e bağlı sendikaları ziyaret etti.

    Toplantı havasında geçen görüşmede, sendikalar üye ve yöneticileri Bartın’ımızın eğitim, sağlık, ulaşım, alt yapı, bilim kültür sanat gibi sorunları ve çözüm önerilerini dile getirdiler. Nasıl bir yerel yönetim olmalı konusunda oldukça verimli bir tartışma yürütüldü.

    Belediye başkan adayı Rıza Yalçınkaya’da Geçmiş dönemlerde Bartın belediye başkanı olduğunu, yerel yönetimler konusunda oldukça deneyimli ve birikim sahibi olduğunu, ranta dayalı değil, insanı özne yapan bir belediyecilik anlayışını hâkim kılacağını belirterek, Bartın’ın çevresine doğasına suyuna sahip çıkacağını dile getirdi.

    Ayrıca Rıza Yalçınkaya Belli bir kesimin değil tüm Bartın’ın başkanı olacağını, her zaman adaletten yana olacağını, belirterek, öğretmenlerden ve kamu çalışanlarından destek istedi.

    Bartın KESK Şubeler Platformu adına İsmet İpci; “Bartın KESK şubeler platformu olarak, Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, Amasra belediye başkanı Recai Çakır ve CHP heyetine teşekkür eder, eder seçimlerde başarılar dileriz.” dedi

AdminAdmin