ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 28-11-2023 20:02   Güncelleme : 16-12-2023 11:23

Olur, böyle vakalar jandarma kıskıvrak yakalar!

VATANDAŞIN 50 YILLIK BİRİKİMİNİ DOLANDIRAN SUÇLULAR JANDARMA TARAFINDAN KISKIVRAK YAKALANDI.

Olur, böyle vakalar jandarma kıskıvrak yakalar!

    Suriye uyruklu bir dolandırıcı Bartın şehir merkezinde, diğer iki dolandırıcı Ankara-Niğde otobanında Jandarma ekiplerince yakalandı.

    Bartın’da telefonla irtibat kurdukları 74 yaşındaki vatandaşı dolandıran ve 1,5 milyon liralık altınlarını alıp kaçan şahıs Jasat Dedektiflerince yapılan teknik ve detaylı araştırma sonucu Suriye uyruklu bir dolandırıcı Bartın şehir merkezinde, diğer iki dolandırıcı ise Ankara-Niğde otobanında Jandarma ekiplerince yakalandı.

    Jandarmadan yapılan açıklamada; “Bartın, Ulus, Kalecik köyünde ikamet eden (74) yaşındaki O.B. isimli vatandaş 23.11.2023 günü telefon dolandırıcılığı yöntemini kullanan ve kendilerini sivil polis olarak tanıtan şahıslar tarafından 1973 yılından beri biriktirdiği 50 yıllık altınlarını dolandırıcılara kaptırdı.

    Dolandırıldığını anlayan vatandaşın 24.11.2023 günü Ulus İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat etmesi üzerine Ulus İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT DEDEKTİFLERİNCE yapılan teknik ve detaylı araştırma sonucu; Suriye uyruklu bir dolandırıcı Bartın şehir merkezinde, diğer iki dolandırıcı ise Ankara-Niğde otobanında Jandarmanın koordineli çalışması sonucu dolandırdıkları altınlarında içerisinde bulunduğu aracın durdurulması sonucu kıskıvrak yakalandılar. Vatandaşın yaklaşık Bir buçuk milyon değerindeki altını kendisine teslim edildi.” İfadelerine yer verildi

AdminAdmin