SİYASET
Giriş Tarihi : 11-03-2024 09:55   Güncelleme : 26-03-2024 22:39

Yalçınkaya Asma'da halkla kucaklaştı...

Öğrencilere yemek desteği!

Yalçınkaya Asma'da halkla kucaklaştı...

    Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği toplantıda yeni müjdeler açıklayan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya ilköğretim çağındaki öğrencilere günde bir öğün yemek sözü verdi.

    Ankara’da hemşerilerimizin sağlık konusunda bir barınma evi satın alınacağını ve günlük sağlık hizmetlerine büro olarak kullandırılacağı belirtti.

HALK EKMEKLE UCUZ EKMEK

    Dar gelirlilerin sabırsızlıkla beklediği halk ekmek fabrikası müjdesini de yineleyen Yalçınkaya belediyenin yaşlı hastalara sağlık ekibiyle evde bakım hizmeti vereceğini de söyledi.

DUYAN GELDİ, BÜYÜK İLGİ VARDI

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için başlattığı çalışmaları bütün hızıyla sürdürüyor.

    Yalçınkaya bu kapsamda Asma mevkiinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yalçınkaya'ya belediye meclis üyesi adayları eşlik etti.

    Bartın Belediye Başkan Adayı M. Rıza Yalçınkaya yaptığı konuşmada; “İlköğretim çağındaki çocuklarımıza günde bir öğün sıcak yemek sağlayacağız. Belediye bütçesi bunun için yeterli.

YAŞLI HASTALARIMIZA DA DESTEK

    Halkımızın ihtiyacı olan halk ekmek fabrikasını da kuracağız. Halkımıza ucuz ekmek yedireceğiz. Yaşlı hastalarımıza belediyemiz bünyesinde oluşturulacak sağlık ekibi ile evde bakım hizmetleri vereceğiz" dedi.

    Yalçınkaya ayrıca "Ankara’da hemşerilerimiz için sağlık konusunda bir barınma evi satın alacağız. Sağlık hizmetleri için büro kuracağız" diye konuştu.

AdminAdmin