GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-02-2024 23:08   Güncelleme : 14-03-2024 21:01

Vefa sadece semt adı değildir!

Zeki Çakan'dan Arif Üçler'e 'geçmiş olsun' ziyareti...

Vefa sadece semt adı değildir!

    Enerji ve Tabii Kaynaklar eski bakanı, Bartın eski milletvekili Zeki Çakan gazeteci Arif Üçler'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

    Kısa bir süre önce Bartın Devlet Hastanesi'nde kasık fıtığı ameliyatı olan Üçler'i operasyon sonrası nekahat döneminde evinde ziyaret ederek acil şifalar dileyen Çakan ziyaretini yakın dostu yoldaşı Ziya Çelik ile birlikte gerçekleştirdi.

İYİ İNSANDAN İYİ GAZETECİ OLUR

    Milletvekilliği, Grup Başkan Vekilliği ve Enerji Bakanlığı döneminde Bartın'a her alanda büyük hizmetleri geçen, Kirazlıköprü baraĵını yapımını başlatan, Kozcağız barajını projelendiren, enerji altyapısını güçlendiren Çakan ziyarette bu döneme gazeteci olarak tanıklık eden Üçler'den sağlık durumu ile ilgili bilgiler aldı.

    Arif Üçler'in gazeteciliğini her zaman her yerde takdir ettiğini belirten Çakan "İyi gazeteci olabilmek için önce iyi insan olmak gerekir. İyi olan her şeyden iyi sonuçlar çıkar. Arif kardeşim bunun en iyi örneklerinden biridir" dedi.

ESKİMEYEN DOSTLUK ZİYARETİ

    Ev halkıyla da sohbet eden Çakan, Üçler'in kasık fıtığından sonra lösemiden de kurtulacağına inandığını belirtti. Çakan, Üçler'e "Senin yazacağın bizim de okuyacağımız daha çok yazı var. Sağlığına dikkat et. Seni evladım gibi severim Maddi manevi her zaman sonuna kadar yanındayım. Sağlık durumunu yakından takip ediyorum. Ne gerekiyorsa yaparım" dedi.

    Zeki Çakan ve Ziya Çelik Arif Üçler'e acil şifalar diledikten sonra ziyaretin anısına aile üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Üçler kendisinden ilgisini hiç eksik etmeyen Çakan ve Çelik'e 'eskimeyen dostluk' ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Haber/Fotoğraf; Necdet Aydemir

AdminAdmin