YEREL YÖNETİMLER
Giriş Tarihi : 06-02-2024 00:04

Vali Arslan’ın Miraç Kandili Mesajı

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Miraç Kandili Mesajı Yayınladı.

Vali Arslan’ın Miraç Kandili Mesajı

    Sevgili Peygamberimizin yeryüzünün iki mübarek mabedi olan Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da ilahi huzura yaptığı hikmet dolu yolculuğu ifade eden Miraç Kandiline erişmenin huzurunu yaşıyoruz.

    Aynı zamanda ülke olarak bizleri derinden etkileyen, son yüzyılın en büyük depremleri olarak kayıtlara geçen 6 Şubat’ta yaşadığımız Kahramanmaraş merkezli depremlerin birinci yıl dönümü olan bugün, depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle yad ediyor, ailelerine başsağlığı ve tedavisi devam eden vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

    Diğer mübarek geceler gibi manevi duygularımızın canlandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, komşuluk, kardeşlik ve akrabalık hukukunun arttığı zaman dilimlerinden olan Miraç Kandilini fırsat bilerek günahlarımızdan temizlenmek için Rabbimize tövbe etmeli, kendimiz, ailemiz, milletimiz ve İslam dünyasında yardıma ihtiyaç duyan tüm kardeşlerimize içtenlikle dua etmeliyiz.

    Bu duygu ve düşüncelerle, içerisinde bolca feyz ve bereketi barındıran bu mübarek gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor, başta Bartınlı hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyorum.”

Dr. Nurtaç Arslan

Bartın Valisi

AdminAdmin