SİYASET
Giriş Tarihi : 05-03-2024 22:19   Güncelleme : 22-03-2024 12:22

Tehditlere aldırmayın!

İktidar olmadan da hizmet eden, proje uygulayan çok belediye var!

Tehditlere aldırmayın!

    Yalçınkaya "Belediyelere yerel yönetimler kanununa göre kaynak aktarılıyor. Bize vermezseniz hizmet gelmez tehditlerine halkımız inanmasın, kanmasın" dedi.

    CHP Bartın Belediye Başkan Adayı Rıza Yalçınkaya Orduyeri’nde yaptığı konuşmada; “ 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde sizlerin vereceği destek ve katkılarla yeniden Bartın Belediye Başkanı seçildiğimde 'Nerede Kalmıştık' diyerek sevdamız Bartın'a en güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi.

    Göreve başladığım andan itibaren kararları ortak akılla alacağız diyen Yalçınkaya "Sizlerle bir araya geleceğiz. Mahallenizde ne eksikse ne istiyorsanız bana ileteceksiniz. Biz de Bartın Belediyesi olarak sorunların çözüme ivedi bir şekilde kavuşmasını sağlayacağız" şeklinde konuştu.                    

HALKIN KAFASINI KARIŞTIRIYORLAR

    Kalabalık ve coşkulu bir topluluğa hitap eden Yalçınkaya; "Belediye başkanlığı seçiminde iktidar partisine oy verirseniz, bizim adayımız kazanırsa Bartın’a hizmet gelir söylemleriyle vatandaşlarımızın kafasına girmeye çalışıyorlar. Yok öyle bir şey yerel yönetimler kanununa göre hangi partinin adayı kazanırsa kazansın o belediyeye aynı oranda destek gelir" diye konuştu.

15 YILDIR NEDEN YAPMADINIZ?

    Yalçınkaya şöyle devam etti; “Şimdide projeler açıklayıp şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar. 15 yıldır neden yapmadınız elinizi tutan mı vardı. 15 yıldır bu sorunları neden çözmediniz? Eğer içinizde hizmet aşkı yoksa Bartın sevdası yoksa iktidar Belediyesi de olsanız çözüm üretemezsiniz. Yapılamayanları yapmak için 15 yıl neden beklediniz?

Fotoğraflar Necdet AYDEMİR/Haber: Arif ÜÇLER

AdminAdmin