EĞİTİM
Giriş Tarihi : 19-11-2022 22:05   Güncelleme : 20-11-2022 19:48

Suje okullarından örnek davranış!

Şehit madenci çocuklarına ücretsiz eğitim.

Suje okullarından örnek davranış!

    Öğrencilerinin müfredat etkinliklerinin yanı sıra yaşa uygun sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmaları gerektiğine inanan eğitimciler eşliğinde, öğrencilerinin okul içinde ya da dışında farklı sosyal sorumluluk projelerinde bireysel veya küçük gruplar halinde görev alması ile bilinen Suje Okulları bu kez çok daha anlamlı ve geniş kapsamlı bir Sosyal Sorumluluk Projesine imza attı.

    Suje Okulları Amasra’da meydana gelen grizu patlamasının ardından bu faciada hayatını kaybeden maden şehitlerinin çocuklarının eğitimlerine destek amaçlı oluşturulan sosyal sorumluluk projesini daha da genişleterek, Bartın il ve ilçelerinde hatta en ücra köylerinde eğitim gören ilkokul öğrencilerine yönelik Milli Eğitim Bakanlığı Müfredatı ile tam uyumlu, bu yaş grubundaki öğrencilerin eğitimine çok büyük katkı sağlayan dijital eğitim platformunun şifrelerini yetkililere teslim etmek üzere harekete geçti.

    Bartın Valiliği, Bartın Belediye Başkanlığı, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Bartın Gençlik Merkezi Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrasında Suje Okulları Kurucu Temsilcisi Sibel Çelik ile Proje koordinatör eğitimcileri Devrim Melekoğlu, Can Özer, Alper Güvendik ve Buket Yılmaz ile Bartın’da yetkilileri ziyaret ettiler.

    Öğrencilerin kısa tatili ardından hemen kullanmaya başlayabilecekleri eğitim platformu hakkında yetkililerle bilgi paylaşımında bulunan Suje Okulları Kurucusu Sibel Çelik; “Bartın’ın Amasra İlçesinde Yaşanan maden faciası sonrasında Suje Okulları olarak büyük bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istedik.

    Bartın İli Valiliği, Bartın İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Bartın Belediye Başkanlığı, Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Barın Gençlik Merkezi Müdürlüğünün de katkıları ile maden şehitlerinin çocuklarının eğitimlerine destek olmanın yanı sıra Bartın İl ve İlçelerinde hatta en ücra köy okullarında eğitim gören Tüm ilkokul 1,2,3 ve 4 sınıf öğrencilerine eğitimlerine büyük katkı sağlayacak dijital eğitim platformumuzun şifrelerini ilettik. Yürek dolusu anılarla geri dönüyoruz.” dedi.

    Bartın il, ilçe ve köylerindeki tüm öğrencilerin ücretsiz olarak yararlanacağı içeriği bakımından en zengin ve öğrencilerin büyük beğeni ile kullandığı dijital eğitim platformunu tüm ilkokul öğretmenleri de gerek ders anlatımı gerek anlatılan dersleri pekiştirmek amacı ile kullanabilecekler.”

AdminAdmin