GENEL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 23:58   Güncelleme : 22-12-2023 00:22

Sevdamız Bartın!

Yalçınkaya: Hep birlikte Bartın’da tarih yazıp herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti birlikte oluşturacağız.

Sevdamız Bartın!

    Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)Bartın Belediye başkan adayı M. Rıza Yalçınkaya Resmi olarak adaylığının açıklanmasının ardından Facebook sosyal paylaşım sayfasından yaptığı açıklamada; “ Sevgili Kadirşinas Bartın Halkı, Sizlerin desteği ve Partimizin takdiriyle Cumhuriyet Halk Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı olmaktan mutluluk duyuyorum.

    Bu görevi şahsıma tevdi eden Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e, Partimizin Yetkili Kurullarına, Partimizin Değerli Üyelerine ve her zaman yanımda olan Bartın Halkına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

    Bartın ve hemşerilerimiz için gece gündüz demeden çalışarak, kimseyi ötekileştirmeden toplumun her kesimini kucaklayacağıma ve sizlerin ihtiyaçlarına duyarlı, çözüm odaklı bir yönetim anlayışıyla birlikte, şehrimizin sahip olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkararak, adil ve şeffaf bir belediye için söz veriyorum.

    Sevdamız Bartın. Tecrübemiz var. Bilgimiz var. Ekibimiz var. Gücümüz var.  En önemlisi arkamızda Bartın halkının sevgisi var.

    Yine hep birlikte Bartın’da tarih yazıp herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir kenti birlikte oluşturacağız. Çıktığımız bu yolda önce Allah’ıma, sonra halkımıza güveniyorum.

    İlk günkü heyecanımız ve Bartın sevdamızla halkımıza hizmet için geliyoruz.

#Başlıyoruz.

AdminAdmin