GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2023 21:39   Güncelleme : 04-02-2023 13:27

'Sel önlemlerini alıyoruz'

Vali Arslan'dan basına yemekli 10 Ocak kutlaması

'Sel önlemlerini alıyoruz'

 

Vali Arslan “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Nedeniyle Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.

    Göreve başladıktan hemen sonra selle tanışan Bartın Valisi Nurtaç Arslan bunun kendisi için bir tecrübe olduğunu, selden sonra yaraları sarma ve önlemleri alma konusunda gerekli çalışmaları yaptıklarını, ırmak içindeki ve kenarlarındaki ağaçlara koruma kurulu onayıyla müdahale ettiklerini, tarak gemisi ile limandan başlayarak temizlik çalışması yaptıklarını, bu çalışmayı ırmağın içlerine doğru devam ettirmek için de girişimlerde bulunduklarını söyledi.

    Vali Arslan gazetecilerle buluşmasında, Kozcağız barajının su tutmasını sağlamak için gerekli çalışmaları başlattıklarını da söyledi. Vali Dr. Nurtaç Arslan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” nedeniyle basın mensuplarıyla yemek programında bir araya geldi.

    Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Esat Kocael, Özel Kalem Müdürü Eda Altuğ, İlimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları, radyo ve televizyon ile internet haber sitelerinin temsilcileri katıldı.

    Vali Arslan konuşmasında, “Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren, bu işe emek ve gönül veren yerel ve ulusal tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

    Programda basın mensuplarına son dönemde İlimizde gerçekleştirilen yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Arslan katılımlarından dolayı teşekkür etti.

    Ardından basın mensuplarının gündeme dair sorularını cevaplandıran Vali Arslan, program sonrasında günün anısına katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin