SPOR
Giriş Tarihi : 24-06-2023 22:51   Güncelleme : 17-09-2023 20:21

Rakipsiz başkan!

Turgut Altınçubuk güven tazeledi.

Rakipsiz başkan!

2001 yılından bu yana Bartın ASKF Başkanlığı yapan Turgut Altınçubuk bir kongreyi daha geride bırakarak güven tazeledi.

Altınçubuk yeni dönemde en büyük hedeflerinin Ömertepesi’ne ikinci sahayı kazandırmak olacağını söyledi.

Bartın Amatör Spor Kulüpleri (ASKF) Başkanlığına yeniden Turgut Altınçubuk seçildi. Belediye Cep Sineması'nda yapılan 12. genel kurula tek aday olarak giren Altınçubuk’u kongre sırasında Adalet Bakanı, Bartın eski Milletvekili Yılmaz Tunç telefonla arayarak başarılar dileyip hayırlı olsun dileklerini türkbet iletti. Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun ile birlikte çok sayıda davetlinin katılımıyla yapılan kongreye 84 delegeden 62’si katıldı.

AKIN ONUR KURULUNDA

Delegelerin tamamının oyunu alan Turgut Altınçubuk başkanlığındaki yeni dönem yönetimi şu isimlerden oluştu; Esat Günaydın, Gökhan Ermiş, Arif Özdemir, Reşat Günay, Celal Erbil, İsmail Ekerbiçer, Ali Bilsin ve Mehmet Karakoç. Denetleme Kurulu’nda görev alan isimler de şöyle; Hüseyin Taner Çetin, Ahmet Orhan ve Ersin Dellaloğlu. Onur Kurulu ise Cemal Akın, İslam Çil ve Rıza Çakın’dan oluştu.

8 GENEL KURUL 22 YIL

Turgut Altınçubuk, İsmail Ekerbiçer ve Esat Günaydın üst kurul delegesi oldu. 2001 yılında ASKF Başkanı olan Altınçubuk, görevi Mehmet Yay’dan devralmıştı., Altınçubuk, kurucu başkan Cevdet Ömeroğlu ve sonrasında göreve gelen Ali Kıral ve Mehmet Yay’dan sonra 4. Başkan olarak üst üste 8 genel kurulu ve kesintisiz 22 yılı geride bırakarak kırılması güç bir rekora imza attı. Son yıllarda yapılan kongrelere rakipsiz giren, daha önce karşısına çıkan adaylara da koltuğunu kaptırmayan Altınçubuk, yeni dönemde en büyük hedeflerinin Ömertepesi’ne ikinci sahayı mutlaka kazandırmak olacağını söyledi.

İKİNCİ SAHAYI İSTİYORUZ

İkinci sahaya ihtiyacın Atatürk stadyumunun bakıma alınmasında sonra Bartınspor’un BAL ligi maçlarının Ömertepesi'ne alınmasıyla birlikte daha da belirginleştiğini belirten Altınçubuk, “Bu saha için daha önce bizzat Sayın Bakanımız Yılmaz Tunç’un bize sözü var. Zaten programda da var. BAL ligi maçları da buraya alınınca program sıkıştı, amatör takımlarımız zor durumda kaldı. Yeni saha büyük ihtiyaç. Bu dönemde mutlaka bu işin bitmesini bekliyoruz” dedi.

İHTİYAR DELİKANLI

Bartınspor’un 3. Lige çıkmasının da en büyük beklentileri arasında olduğunu kaydeden Altınçubuk amatör spora ayrılan paylardan bu dönemde daha fazla yararlanmak istediklerini de söyledi. 75 yaşındaki Turgut Altınçubuk, ASKF başkanlığının yanı sıra 2009’dan bu yana 3 dönemdir Okulak Mahallesinin muhtarlığını da yapıyor, hem spor camiası hem de mahalle sakinleri tarafından seviliyor.

(Haber; Arif Üçler)

AdminAdmin