ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 24-09-2023 20:21   Güncelleme : 15-11-2023 19:43

Olur, böyle vakalar Duman yakalar!

Bartın Jandarmasından uyuşturucuya geçit yok.

Olur, böyle vakalar Duman yakalar!

    Duman uyuşturucu tacirlerini duman etti.

    Narkotik köpeği Duman bir kez daha yakaladı. Bartın İl Jandarma Komutanlığı Narkotik timi tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Bartın Merkez Akmanlar Köyü mevkiinde otomobilde ve şahısların üzerinde yapılan aramada yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

    Ayrıca Jandarma ekipleri Bartın Hasankadı Beldesinde başarılı bir çalışma daha yaptı. Gerçekleştirilen operasyonda 4 gram Eroin, 2100 gr Amfetamin ve 1 gr Metamfetamin ele geçirildi.

    İki ayrı başarılı uyuşturucu operasyonu ile ilgili Bartın İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Bartın/Merkez/Akmanlar Köyü mevkiinde 23.09.2023 günü 19.00 sıralarında alınan duyum üzerine düğmeye basıldı; Yapılan uyuşturucu operasyonunda yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. C.Y.(40 yaşında, erkek), S.U (24 yaşında, erkek) ve E.M (26 yaşında erkek)'nin içerisinde bulunduğu otomobil ve üzerlerinde yapılan aramada; 4 gram Eroin, 2100 gr Amfetamin, (1) gr Metamfetamin, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı pipe, 5 Adet tablet ve 2 adet cep telefonu ele geçirilmiş,  Konu ile alakalı şüpheli şahıslar göz altına alınarak, Mahkemeye sevk edilecektir.” İfadelerine yer verildi

AdminAdmin