GENEL
Giriş Tarihi : 16-03-2024 08:54   Güncelleme : 28-03-2024 19:01

'Hizmet gelmez tehdidi ters teper!'

Bartın'da konuşan Saadet Partisi Milletvekili Karaman 1989'u hatırlatarak iktidarın kaybedeceğini söyledi.

'Hizmet gelmez tehdidi ters teper!'

    Milli Görüş'ün efsane lideri Necmettin Erbakan'ın son nefesine kadar yanında olan eski başbakanlık müşaviri ve özel kalem müdürü, Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman Bartın'da yaptığı konuşmada bütün partililerin CHP Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya için seferber olmasını isterken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştirdi, 'iktidara vermezseniz hizmet gelmez' tehdidini 1989'da Turgut Özal'ın yaptığını ama ters teptiğini söyledi.

RİZE SİZE ÇOK BİLE!

    Saadet Partisi Bartın Teşkilatının iftar programına katılan Karaman "1989'da Özal çıktı dedi ki 'belediyeleri bize vermezseniz eliniz kolunuz bağlanır' Millet bütün belediyeleri muhalefete verdi. Özal'a sadece memleketi Malatya kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da aynı tehdidi Hatay'da yaptı, 'bize vermezseniz hizmet gelmez' dedi. Milletimiz 1989'daki gibi yapacak, Erdoğan sadece memleketi Rize ile yetinmek zorunda kalacak" dedi.

BARTIN'A DEVİR TESLİME GELECEĞİM!

    Karaman "Bartın'da 31 Mart akşamı CHP adayı Rıza Yalçınkaya'nın kazanacağına inandığını, devir teslim sırasında burada bulunmak istediğini de söyledi.

    Saadet Partisi olarak sadece Bartın'da değil Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta da CHP adaylarını desteklediklerini belirten Karaman genel seçimlerde başlayan işbirliğini daha iyi yönetim için demokrasi için sürdürdüklerini ifade etti.

MİLLETİMİZ BU TUZAKLARA DÜŞMEZ!

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarısız olacağını gördüğü için bu benim son seçimim diyerek kendisine acındırdığını, aslında erken bir genel seçimle tekrar aday olmak istediğini ancak milletin artık her şeyi anladığını ve bu tuzaklara düşmeyeceğini söyledi.

    Karaman iktidarın bizden sizden ayrımı yaparak halkı kutuplaştırdığını da belirterek yerel seçimde muhalefetin kazanmaması için hiçbir sebep olmadığını vurguladı.

GÖNLÜMÜZÜN RIZA'SI!

    Bartın'ın geleceği için gönlümüzün Rıza'sı Bartın halkının Rıza'sı anonsuyla kürsüye gelen CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya Saadet Partisine işbirliğinden ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

BİRLİKTE BAŞARACAĞİZ!

    Yalçınkaya "Bartın'a hizmet etme yolunda bizleri yalnız bırakmadınız, bizlere inandınız, güvendiniz, güç verdiniz, gönlünüzü açtınız, kucağınızı açtınız. Kamu ve halk yararına çalışan halkın parasını halk için harcayan bir belediye için yola çıktık. Halkımızın desteğiyle hep birlikte başaracağız, Bartın'ı hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz inşallah" dedi.

YENİ BİR DÖNEMİ BAŞLATACAĞIZ!

    Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç "Rıza Yalçınkaya'yı daha yaşanabilir bir Bartın için adaletli ve liyakatlı bir yönetim için desteklediklerini söyledi.

    Mekeç Ramazan ayının bolluk ve bereketini Yalçınkaya dönemi ile seçimden sonra da yaşayacaklarına inandıklarını belirterek "Yalçınkaya gönlümüzün Rıza'sı Bartın halkının     

    Rıza'sı bizim de seve seve oy verebileceğimiz bir isimdir. Hep birlikte yeni bir dönemi başlatacağız inşallah" diye konuştu.

GENİŞ KATILIM VARDI!

    Geniş katılımla gerçekleşen iftarda Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya ve Saadet Partisi İl Başkanı Mücahit Mekeç'in yanı sıra CHP İl Başkanı İsmail Cem Akyol,  Merkez İlçe Başkanı Fatma Mazhar, Saadet Partisinin genel merkez yönetiminde de görev alan Talat Gizli, CHP Belediye Meclis Üyesi adayları ve çok sayıda partili hazır bulundu.

    Saadet Partililerle Yalçınkaya ve CHP'lileri daha da kaynaştırıp dayanışmayı ve güç birliğini güçlendiren iftarda sunumu Saadet Partisinden CHP belediye meclis adayı gösterilen isimlerden biri olan Emin Titiz yaptı.

Haber: Arif ÜÇLER

AdminAdmin