SAĞLIK
Giriş Tarihi : 24-02-2024 20:46   Güncelleme : 11-03-2024 10:03

Fıtıĝı def etti, sıra lösemide!

Gazeteci Arif Üçler kasık fıtığından ameliyat oldu.

Fıtıĝı def etti, sıra lösemide!

     Devlet Hastanesi'nde Operatör Doktor Hayri Kocabaş'ın yaptığı operasyon başarılı geçti.

Necdet Aydemir hastaneden bildiriyor...

    Geçen ocak ayında Ankara Üniversitesi Hastanesi Hematoloji Bölümü'nde kronik lenfosit lösemi teşhisi konulan gazeteci Arif Üçler beklenmedik misafirine alışmaya çalışırken bir de kasık fıtığı sorunu yaşadı. Bartın Devlet Hastanesi'nde bıçak altına yatan Üçler'in ameliyatını Operatör Doktor Hayri Kocabaş yaptı.

BU ŞARTLARDA FITIK OLMAK DEĞIL OLMAMAK ZOR

    İki gün süren hastane aşamasında kendisinin adeta refakatçı gibi yanında olan Necdet Aydemir'e konuşan Üçler "Memleketin içinde bulunduğu şartlar belli. Olup bitenleri sindirmek hazmetmek kolay değil. Bu koşullarda fıtık olmak değil olmamak zor' dedi.

SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ

    2018'den bu yana şeker hastalığıyla mücadele eden Üçler "Şekerle arkadaş hatta dost oldum. Onunla gayet güzel geçiniyoruz. İnşallah loseminin KLL cinsiyle de aynı muhabbeti kurarım. Kasık fıtığını aradan çıkardım diye düşünüyorum ama bununla ilgili ödevlerim var. Sola geçirmemeliyim ve sağı tekrarlattırmamalıyım" şeklinde konuştu.

ELİNE SAĞLIK HAYRİ HOCAM!

    Ameliyatını başarıyla gerçekleştiren genel cerrah Hayri Kocabaş ve ekibine teşekkür eden Üçler "Kendimi Bartın'ın en başarılı cerrahlarından birine teslim ettim. Sağolsun varolsun. Eline saĝlık hocamın. Ameliyatım başarılı geçti ama iyileşme sürecini de başarıyla geçirmeliyim. Şimdi sıra nekahat döneminde. Ve tabii lösemide" diye konuştu.

ZİYARETÇİ AKINI

    Ameliyatın ertesi günü hastaneden taburcu olan Üçler kısa sürede çok sayıda ziyaretçisinin geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

    Arif Üçler bu süreçte başta yakın dostu Necdet Aydemir'e, kendisine refakat eden kardeşi Hakan ve kardeşinin eşi İlknur'a öncelikle teşekkür ettiğini söyledi.

FİNCAN BÖREKLERİ SEVGİ'DEN

    Üçler kendisini ev yapımı fincan böreği ve kurabiyelerle ziyaret ederek acil şifalar dileyip moral veren Sevgi Salcı'nın yanı sıra telefonla arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten ve her zaman yanında olduğunu hissettiren Bartın eski Milletvekili, eski bakanımız Zeki Çakan'a, Bartın'da yeni bir dönem başlatmaya hazırlanan CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya'ya, üç dönem görevde kalan eski belediye başkanı Cemal Akın'a, Bartın gazetesi sahibi değerli abim dediĝi Esen Aliş'e ve oğlu Cemal'e, yine dost ve arkadaşları Mahmut Ata Sayın'a, Ziya Çelik'e, Mehmet Demircioğlu'na, Ahmet Oktay'a ve dayısı Mustafa Güzoğlu'na teşekkür etti.

İYİ Kİ VARSINIZ

    Üçler kendisini kızıyla birlikte ziyaret eden gazeteci dostu Turhan Öztürk'e, yine ziyaretleriyle destek veren Bartın'ın efsane emniyet müdürü Mesut İnce ve eşi Ayşe İnce'ye, Saadet Partisi İl Başkanı geleceğin milletvekili Mücahit Mekeç'e, sağlık danışmanım dediği işadamı Hüseyin Akmaz'a, ilgisini hiçbir zaman eksik etmeyen Turna Sigorta ve Taşhan Ihlamur Kafenin sahibi Osman Turna'ya, yeğenleri Arkın ve Kayra Üçler'e, Birol Bak ve eşi Muaviye Bak'a yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SAĞOLUN VAROLUN

   Üçler özel mesajlarıyla kendisine destek olanları da unutmadı; Hastalarıyla yakından ilgilenen Aile Hekimim Betül Özturk'e, Amasra Belediye Başkanlıĝının iddialı ismi Ali Yıldırım'a, eski milletvekilimiz Asım Kulak'a, Turgut ve Halil Altınçubuk'a, Ali Bayrak'a, Doğan Kuzuimamlar'a, Refik Akmaz'a, Kubilay Çak'a, Sadi Çınçın'a, Tarık Çıtak'a, Hasan Aydoğan'a, Hüseyin Balık'a ve yurt içi ve dışından destek mesajı gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.

BİR GEÇMİŞ OLSUN DA BENDEN

    Mücahit Mekeç ve Sevgi Salcı'ya sosyal medya paylaşımlarından dolayı ve bu paylaşımlar vesilesiyle rahatsızlığımı öğrenip geçmiş olsun dileklerini ileten herkese ayrıca şükran ve minnetlerimi sunarım.

    Arif Üçler "Ben de Sevgi Salcı'ya ve Necdet Aydemir'e annelerinin rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

    Ameliyatın ertesi günü hastaneden taburcu olan Üçler kısa sürede çok sayıda ziyaretçisinin geçmiş olsun dileklerini kabul etti.

AdminAdmin