GENEL
Giriş Tarihi : 19-08-2023 22:26   Güncelleme : 24-09-2023 14:00

Harabe binaya selam, park ihlaline devam!!!

Sürücüler bir kısmı yıkık ahşap binanın önüne bile park ediyor.

Harabe binaya selam, park ihlaline devam!!!

    Park yasağı ihlallerinin yoğun olduğu Bartın'da objektiflere yansıyan bir görüntü bu konuda ne durumda olduğumuzu çarpıcı bir şekilde bir kez daha ortaya koydu.

    Yeni emniyet müdürünü bekleyen en büyük sorun olan trafikte sürücüler park yasaklarını ihlal etmekte sınır tanımıyorlar.

    Asma caddesinde kaderine terk edilen ve kendi kendine yıkılmaya başlayan tarihi ahşap binanın önüne "aracınızı park etmeyin,  zarar görebilirsiniz ve sorumlusu biz olmayız" şeklinde uyarıcı yazılara rağmen park etmekte bir sakınca görmeyen sürücülerin bile bulunduğu kentte motosiklet ve skoterlerin yarattığı tehlikenin de önü alınabilmiş değil.

    Yüksek sesle müzik çalan disko araçların da başlı başına ayrı bir dert olduğu Bartın merkezde trafiğe kapalı alan sayısının artırılması isteniyor. Yeni çevre yolu da yapılamadığı için her gün yollarda uzun araç konvoyları oluşurken Valiyi bile rahatsız eden kuralsızlığın had safhaya ulaşıp trafiğin arap saçına döndüğü kentte bu soruna bir an önce çözüm bulunması bekleniyor.

Haber/Fotoğraf: Arif ÜÇLER

AdminAdmin