GENEL
Giriş Tarihi : 09-12-2023 21:25   Güncelleme : 25-12-2023 17:27

Fizik tedavi kliniği açıldı

Hayırlı uğurlu olsun!

Fizik tedavi kliniği açıldı

    Uzman fizyoterapist İdil Özkoç'un kliniği törenle hizmete girdi.

    CHP Bartın Belediye Başkan aday adayı, Bartın eski milletvekili ve eski belediye başkanı Rıza Yalçınkaya'nın kayınbiraderi kuyumcu Ethem Özkoç'un kızı İdil Özkoç'un klinik açılışı kalabalık bir davetli topluluğunun huzurunda yapıldı.

    Kliniğin kurdelesi dualar ve alkışlar eşliğinde CHP Bartın Belediye Başkan aday adayı Rıza Yalçınkaya, Bartın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yılmaz Akdeniz, Bartın eski milletvekili Asım Kulak ve avukat Hatice Kaya tarafından "hayırlı uğurlu olsun" dilekleriyle kesildi.

    Kırtepe Mahallesi Nermin Demirok sokak numara 2'de Ticaret ve Sanayi Odası arkasındaki binada hizmete giren fizik tedavi merkezinde manuel terapi, skolyoz, lenfodem tedavisi, egzersiz ve klinik plates hizmeti veriliyor.

    Yeditepe Üniversitesi Fizyoterapi Bölümü'nden mezun olduktan sonra yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde yapan fizyoterapist İdil Özkoç açılışa katılan konuklarıyla yakından ilgilenerek herkese teşekkür etti.

    Deva Partisi İl Başkanı Ali Yıldırım ve Ticaret Sanayi Odası eski başkanı Mehmet Kemik, Bartın Gazetesi sahibi Esen Aliş, Gazeteci Arif Üçler ve Çağdaş Gazeteciler Derneği Başkanı Necdet Aydemir de çok sayıda davetli ile birlikte açılışta hazır bulunarak fizyoterapist İdil Özkoç'un sevinç ve heyecanına ortak oldu.

AdminAdmin