EĞİTİM
Giriş Tarihi : 17-03-2023 17:43   Güncelleme : 17-03-2023 17:47

Çiftçi Eğitimlerine Devam

Meyve Ağaçlarında Budama ve Aşılama Eğitimi" gerçekleştirildi.

Çiftçi Eğitimlerine Devam

Ziraat Mühendisi Mutlu Keleş tarafından verilen eğitimde tüm meyve türlerinde budama teknikleri ile aşılama metodları uygulamalı olarak gösterildi.

    Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü 15 Mart 2023 Çarşamba günü İl Müdürlüğü demonstrasyon bahçesinde İl Müdürü Yasin Önder, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü Kemal Aykut, çiftçiler ve teknik personellerin katılımlarıyla "Meyve Ağaçlarında Budama ve Aşılama Eğitimi" gerçekleştirildi.

    İl Müdürlüğü Meyvecilik Birim Sorumlusu Ziraat Mühendisi Mutlu Keleş tarafından verilen eğitimde tüm meyve türlerinde budama teknikleri ile aşılama metodları uygulamalı olarak gösterildi.

    Eğitimin açılışında söz alan İl Müdürü Yasin Önder konuşmasında "Verimlilik başta olmak üzere, meyve üretiminde kalite ve standardın yakalanması, zirai mücadelede etkinliğin artırılması ile hasat kolaylığı sağlayan budama uygulamalarını ilimiz meyve üreticilerine öğretmenin gayreti içerisindeyiz.

    Bartın Meyveciliğinin gelişimine büyük katkılar sağlayan çiftçi eğitimlerimize olan ilginin de her geçen gün artarak devam ediyor olmasından memnuniyet duyduğumu da özellikle ifade ederken tüm katılımcılarımıza bol ürün ve bereketli kazançlar diliyorum." dedi

AdminAdmin