SİVİL-TOPLUM
Giriş Tarihi : 04-06-2022 17:40

Canlı Balık'ın Atatürk ve bayrak aşkı

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt'u Amasra'da duygulandırıp gururlandıran karşılama.

 Canlı Balık'ın Atatürk ve bayrak aşkı

 

Bozkurt restoran duvarına ressam tarafından yapılan resimleri görünce çok mutlu oldu ve işletmeci Mete Ayyıldız'ı tebrik etti.

   Amasra Tekke Tepe mevkiine yapılan Atatürk büstü açılışı için İlçeye gelen Atatürkçü Düşünce Derneği genel başkanı Mustafa Hüsnü Bozkurt açılıştan 1 gün önce Amasra Mustafa amcanın Yeri Canlı Balık restoran’ın sürpriziyle karşılaştı.  

    İşletme sahipleri restoran ön cephelerine ressam Ebru Aydın marifetiyle itinayla hazırlanan Türk bayrağı ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk portresi çizdirerek ADD genel başkanını bu sürprizle karşıladılar.  

Genel Başkan Mustafa Hüsnü Bozkurt bu sürpriz karşısında çok duygulandığını söyledi.

   Bozkurt; “ Rahmetli Mustafa Amcayı yıllardır tanır ve severdim çocuklarının ve torunlarının böyle güzel bir sürprizle beni karşılamasından çok etkilendim.

    Mustafa Amca bir kurtuluş savaşı kahramanı Alemdar gemisi mürettebatı Ali Reis’in oğludur. Babası Ali Reis ona başkomutanının ismini vererek nasıl bir Atatürkçü olduğunu belli etmiştir.

    Çocuklarının ve torunlarının aynı çizgiyi sürdürerek böyle güzide bir mekânı işletmeleri ve Amasra’ya büyük hizmetler verdiklerinin canlı şahidiyim. Kendilerini tekrardan tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi

Admin

AdminAdmin