ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-11-2023 20:44   Güncelleme : 24-11-2023 12:47

Bisiklet hırsızlığı

Babasının haberi olmadan depodaki bisikletleri satmış!

Bisiklet hırsızlığı

    Bartın’da bir bisiklet dükkanından 35 adet bisiklet ve 12 bisiklet lastiği ile birlikte çalındığı iddiasıyla polise yapılan başvurudan aile dramı çıktı. Bisikletlerim çalındı diyen S. G. isimli şahıs polisin araştırmasından olayın failinin oğlu olduğunu öğrendi.

    Bartın İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ 02.11.2023 günü Asayiş Şube Müdürlüğüne müracaat eden S. G. isimli şahıs alınan ifadesinde değerleri toplamı yaklaşık 1.000.000 TL (Bir milyon TL) olan bisikletlerinin çalındığını belirtmiş, ekiplerimizce geniş kapsamlı çalışma başlatılmış, yapılan çalışmalar neticesinde; Müşteki şahsın oğlu olan T. G. isimli şahsın babasının haberi olmadan depodaki bisikletleri E. K. ve S. D. isimli şahıslara değerlerinin çok aşağısına sattığı, E. ve S. isimli şahısların da bu bisikletleri üçüncü şahıslara satarak gelir elde ettiği anlaşılmıştır.

    E. isimli şahsın Kozcağız beldesinde oturduğu tespit edilerek Cumhuriyet Savcısından alınan arama kararı ile birlikte şahsın ikamet adresinde yapılan aramada ele geçirilen 35 adet bisiklet ve 12 adet lastik sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alınmıştır. S. isimli şahsın aldığı 17 bisikleti 10 farklı şahsa sattığı ve elinde halen 3 adet bisikletin olduğu anlaşılmıştır.

    Konu ile ilgili Cumhuriyet Savcısından alınan talimatlar doğrultusunda; olayın şüphelileri gözaltına alınarak mevcutlu olarak 03.11.2023 günü adliyeye çıkarılmıştır.” denildi

AdminAdmin