SAĞLIK
Giriş Tarihi : 02-11-2023 16:13   Güncelleme : 02-11-2023 16:35

AKTIP ile sağlık turizmine açıldık!

Bartın'ın ilk ve tek özel hastanesi AKTIP bir ilke daha imza attı.

AKTIP ile sağlık turizmine açıldık!

    Kuru temizleme sektörüyle iş hayatına atılan, sağlık sektöründe adını AKTOM görüntüleme merkezi ile duyuran ve AKTIP sağlık merkeziyle de yıllarca Bartın'ın sağlığına katkıda bulunan işadamı ve kişisel gelişim uzmanı Refik Akmaz'ın kurduğu AKTIP Özel Hastanesi sağlık turizmini de başlatıyor.

    İlk ameliyat yapıldı bile... Operasyonu başarılı geçen İngiliz hasta aldığı sağlık hizmetinden memnun kaldı. Ayrıca bu hizmetin karşılığında ödediği ücreti kendi ülkesinden çok daha uygun bulunca memnuniyeti iki kat arttı.

    AKTIP hastanesinin ülkemize döviz kazandıracak sağlık turizmi için 6 dil (İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça, Portekizce, Arapça) bilen personelleri de bulunuyor.

Hastanenin üzerindeki helikopter pisti de faal hale getirildi. Yurtdışından gelecek hastalar için (getirme, götürme-ağırlama, uğurlama) şeklinde özel bir program uygulanıyor.

    Modern binası ve bütün birimleriyle geçen yıl hizmete giren hastanenin kadrosundaki doktorların 2'si doçent, 6'sı yardımcı doçent olarak akademik kariyerleri de bulunuyor. Kadroda plastik cerrahi uzmanı da var. Bu branş vücutta kalıcı izler bırakabilen iş kazalarının yoğun olduğu ilimizde büyük önem taşıyor.

    AKTIP Hastanesi Bartın'da ilk defa beyin tümörü ve beyin kanaması ameliyatını da başarıyla yaparak ilklerine yenilerini ekledi.

    450 personel, 35 hekim, 6 ameliyathane ve 150 yatak kapasitesi ile birinci sınıf sağlık hizmeti veren özel hastaneye il dışından yakın şehirlerden de çok sayıda hasta geliyor.

AdminAdmin