SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2024 21:38   Güncelleme : 15-02-2024 22:01

Belediye ehil ellerde olmalı!

Bilgi, birikim, deneyim ve tecrübesiyle öne çıkan Yalçınkaya halkla her yerde samimi görüntüler veriyor.

Belediye ehil ellerde olmalı!

    CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya seçim çalışmalarına hız verdi. Sabah erken saatlerden itibaren ziyaretlerine başlayan Yalçınkaya gece geç saatlere kadar halkla iç içe, sorunları, görüş ve önerileri dinliyor, talepleri değerlendiriyor, çözüm önerilerini ve projelerini paylaşıyor.

    Gittiği yerlerde büyük bir ilgiyle karşılanan ve vatandaşlarla kucaklaşan Yalçınkaya'nın ziyaretlerinden objektiflere samimi görüntüler yansıyor.

BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

    Sağlık kuruluşları ziyaretleri kapsamında beraberindeki İl Başkanı İsmail Cem Akyol, İl Yönetim Kurulu Üyesi Savaş Ulukavak ve bazı partililerle Kırtepe Aile Sağlığı Merkezine giden Yalçınkaya burada sıra bekleyen hastalarla ve yakınlarıyla sohbet etti, çalışanlara kolaylıklar diledi.

EN İYİ HİZMETİ VERECEK

    Yalçınkaya mahalle ziyaretlerinde de vatandaşlarla sohbet toplantıları yapıyor, Bartın'ın sorunlarını nasıl çözeceğini anlatıyor. Esnaf ziyaretlerinde de hem şehrin sorunları hem de ekonomik sorunlarla ilgili fikirlerini ortaya koyan Yalçınkaya seçildiğinde herkesin başkanı olacağını vurguluyor, bunu geçmişte yaptığını yine yapmaya hazır olduğunu, Bartın'a en iyi hizmeti vereceğini söylüyor.

Haber/ Fotoğraflar: Arif Üçler

AdminAdmin