Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
Bartın Haber Sitesi - BartınPostası
GENEL

BAYAN OTOBÜS ŞOFÖRÜMÜZ DE VAR!

Güveli, tedbirli ve saygılı…

Paylaş:

     Kaptan Serenay Göç yolcuların büyük güvenini kazandı.

     Kamil Koç otobüs firmasında 18 aydan beri çalışan, 6 yıllık kaptan, lise mezunu, evli ve bir çocuk annesi Çaycumalı Serenay Göç(30) yolcuların büyük güvenini kazandı. Metro şirketinde hosteslikte çalışmaya başlayan Serenay Göç 6 yıl önce başladığı otobüs kaptanlığında, yolculardan büyük takdir alıyor.

    Güvenli, tedbirli, saygılı sürücülüğü ile çok başarılı güzel bir örnek de oluşturuyor ve amacının çocuğunu en iyi şekilde okutmak olduğunu söylüyor.

    Bartın Kamil Koç firması sahibi Mesut Güler’de, kurallara uyarak zamanında ulaşan ve yolculara güven veren bayan kaptanlardan çok memnun olduklarını belirtti.

Kaynak: Bartın Gazetesi

Bu haber Bartın Haber Sitesi - BartınPostası tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GENEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Devlet Hastanesi'nde Doktor VAR, oda YOK!

Akışın sonuna geldiniz.