GENEL
Giriş Tarihi : 23-04-2022 15:33

Bartın’da 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Bartın’da 23 Nisan Coşkusu

    Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 102. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı.

Vali Sinan Güner, Garnizon Komutanı Dz.Kd.Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Vali Yardımcıları Abdullah Akdaş ve Miraç Akbulut, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ersin Aslan, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb. Safa Söylem, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar, Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ekrem Altunok, il müdürleri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

     Tören, İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı.

Akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden program bir öğrenci ve İl Milli Eğitim Müdürü Oğuzhan Acar’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

    Öğrenciler tarafından şiirlerin okunmasının ardından Vali Güner ile protokol üyeleri tarafından resim ve şiir dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Program halk oyunları, spor ve jimnastik gösterileriyle son buldu.

Admin

AdminAdmin