GENEL
Giriş Tarihi : 19-05-2022 18:22

Bartın’da 19 Mayıs Coşkusu

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Coşkuyla Kutladık.

Bartın’da 19 Mayıs Coşkusu

Bartın’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103. Yılı coşkuyla kutlandı.

“Çelenk Sunma Töreni”

    Tören programı çerçevesinde ilk olarak Cumhuriyet Meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunumu gerçekleştirildi.

Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasına müteakip tören sona erdi.

“Anma/Kutlama Programı”

Ömertepesi Kapalı Spor Salonunda icra edilen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

    Kutlama programına; Vali Nurtaç Arslan ve eşi Doç. Dr. Yakup Arslan, TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Erkan Şahin, Belediye Başkanı Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Yıldırım Özbaş, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdare Genel Sekreteri Metin Çetin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Müdürleri, Mesleki Kuruluş Temsilcileri, STK Temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

    Gençlik ve Spor İl Müdürü Akkaş’ın günün anlam ve önemini belirtir konuşmasının ardından Gençlik Merkezi gönüllü gençleri şiirleri ve genç konuşmaları ile devam eden programda Fatih İlkokulu Halk Oyunları ve Bartın Belediyesi Halk Dansları gösterileri icra edildi.

Akabinde Gençlik Marşı’nın okunmasıyla devam eden program spor gösterileriyle sona erdi.

Admin

AdminAdmin