GENEL
Giriş Tarihi : 26-07-2023 16:26   Güncelleme : 06-09-2023 12:08

Asım Kulak’ın acı günü

Bartın eski milletvekili Asım Kulak annesi Sare Kulak’ı kaybetmenin acısını yaşadı.

Asım Kulak’ın acı günü

    22. Dönem AK Parti Bartın Milletvekili Asım Kulak, geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat eden annesi Sare Kulak’ı gözyaşlarıyla toprağa verdi.

    81 yaşında hayata veda eden Hacı Sare Kulak için Şadırvan caddesindeki evinin önünde dua edilerek helallik alındı. Uykusunda vefat ettiği anlaşılan şeker, tansiyon ve kalp hastası olan 2 çocuk 3 torun sahibi Sare Kulak’ın cenazesi daha sonra Aşağı Camiye getirildi. Burada öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

    Asım Kulak yakınlarıyla birlikte taziyeleri kabul ederken oldukça üzgündü. Cenazeye Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, TBMM eski Başkanı, eski bakan ve Bartın-Zonguldak eski milletvekili Köksal Toptan da katılarak Kulak ailesinin acısını paylaştı.

    AK Parti Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, CHP Bartın eski Milletvekili ve Bartın eski Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Vali Yardımcısı ve Genel Sekreter Uğur Karakaya, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclisi ve Bartınspor Başkanı Kenan Dursun, Deva Partisi İl Başkanı, Amasra eski Belediye Başkanı Ali Yıldırım, Bartın eski Belediye Başkanı Cemal Akın ve Kulak ailesinin yakınları ile dost ve arkadaşları da cenazede hazır bulundu.

     Hacı Sare Kulak, Halatçıyaması mevkiindeki Asri Mezarlıkta eşi Süreyya Kulak’ın yanında dualarla defnedildi.

AdminAdmin